Ümit Davala: Neden ben değil de Torrent!

Fatih Terim'in eski yardımcılarından olan ve daha sonra yorumculuğa geçiş yapan Ümit Davala, Florya'da yaşanan süreçle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Ümit Davala: Neden ben değil de Torrent!
Ümit Davala: Neden ben değil de Torrent!
GİRİŞ 14.01.2022 10:22 GÜNCELLEME 14.01.2022 15:48
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Terim sonrasında bazı futbolcuların takımdan ayrılmakistediğini öne süren Davala, takımın başına Torrent'in getirilmesiyle ilgili olarak da, "Torrent yardımcı değil mi? Bana neden gelinmedi? Torrent de iyi bir hocanın yanında yardımcılık yaptı, ben de iyi bir hocanın yanında yardımcılık yaptım. Bu sezon sürekli yardımcıların konuşulması bana Adnan Polat dönemini hatırlattı. Skibbe geldiğinde de bize böyle saldırı yapılmıştı. Önce yardımcılara sonra hocaya saldırı. Biz bunları yemeyiz. Aynı sistem" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 23
  • Rasim 2 yıl önce Şikayet Et
    Terim in en çok ekmeğini sen yedin. Senin yardımcısı olduğun ne durumda onun yardımcılığını yaptığı adam ne durumda? senin pro lisansın da var git yurt dışına ol başarılı ya. GS ye hoca olmak zorunda mısın? Madem başarılısın kendin için başar. Derdin ne ki seni seçmeyenler için ağlıyorsun?
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Pardon da sen kimsin ya?
    Cevapla
  • Dogrucu 2 yıl önce Şikayet Et
    Ümit boş yapma bi git Fatih Terim egosunun kurbanı ve galatasarayıda buna kurban etti bugün bütün profesyonel hocalar en az 9 - 10 yardımcı ile çalışırken o iki toy ve birde kaleci antronörü ile sov yapmaya kalktı.
    Cevapla
  • İmparator 2 yıl önce Şikayet Et
    Onun üstünde şov yapan varsa söyle bizde bilelim
    Cevapla
  • Arkadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Futbol taktik oyunudur en iyi takimın bile açığı vardır önemli olan rakibi iyi analiz edip taktiğini her takıma karsı farklı yapman gerekir bizim yerlilerde bu analiz isi ilk baslarda vardı kendini beğendikçe ortadan kqyboldu. Gelmiş niye ben degil Allahinı seversen rakibi kqç kere izlemişler eskiden maçlarına gider canlı analiz yapılırdı şimdi özetlerden yapıyolar sonuç poffff!!
    Cevapla
  • Madlen 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen git rap yap beleşci
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle