Selçuk İnan'dan Galatasaray'a veda paylaşımı!

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Selçuk İnan, sarı-kırmızılılara veda etti.

Selçuk İnan'dan Galatasaray'a veda paylaşımı!
Selçuk İnan'dan Galatasaray'a veda paylaşımı!
GİRİŞ 13.01.2022 22:04 GÜNCELLEME 13.01.2022 22:04
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından, yardımcı antrenörlerden Selçuk İnan da kulübe veda etti.

İnan'ın açıklamaları şu şekilde:

"2011 yılında kapısından futbolcu olarak girdiğim büyük Galatasaray camiasında, sarı kırmızı forma ile kazandığım ve gurur duyduğum sayısız zaferlerin, kupaların ve şampiyonlukların ardından futbol kariyerimi kaptan olarak bitirdim. Bir futbolcunun hayatında sahada yaşayabileceği en güzel anlara, sevinçlere, heyecanlara hem hizmet hem de şahitlik ettim.

Antrenörlük görevini de futbolculuk dönemimde olduğu gibi aynı istekle, çok çalışarak, öğrenerek, öğrendiklerini aktararak, gelişmeye ve geliştirmeye odaklı bir şekilde yapmaya çalıştım. Verilen her göreve de layık olmak için elimden geleni yaptım.

Bu camiada bana sunulan her fırsat ve katabildiğim her değerin, her zaman kıymetini bildim. Bu sürede yanımda olan, birlikte mücadele ettiğim, yol arkadaşlığı yaptığımız herkese, desteğini her zaman hissettiğim taraftarlarımıza müteşekkirim 

Teşekkürün en büyüğünü de beni iyi bir teknik direktör olacağıma inandırıp teşvik eden, bilgisini ve tecrübesini hiç esirgemeyen Fatih hocama ve desteğini, duasını eksik etmeyen aileme etmek isterim."

Sonsuz sevgi ve şükranlarımla.
Selçuk İnan

YORUMLAR 4
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Sizi arkadan hançerlediler o Galatasaray,ımıza yakışmayan kişiler de gidecek o koltukta rahat oturamayacaklar
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    4 korner bir gol ortalama,10 korner gol yok neden? Frikik golüde yok niye acaba? Hep ayni adam korner kullaniyor ama hep hüsran niye acaba? Şahislar galatasaray dan daha büyük degildir!
    Cevapla
  • Galatasaray 2 yıl önce Şikayet Et
    Efsane Aslan :(:::;; ♡♡♡♡
    Cevapla
  • Mehmet ÇOLAK 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsan 5 ayda bir firkik kullanacak adam yetistiremez mi? Duran top silahımiz olsaydi en azindan ceza sahasi etrafinda daha rahat hareket ederdik.
    Cevapla