Guardiola önerdi! Fatih Terim reddetti

Başkan Burak Elmas'ın bilgisi dahilinde yardımcı antrenör arayan yönetici Işıtan Gün'ün iki farklı isimle görüştüğü ortaya çıktı.

Guardiola önerdi! Fatih Terim reddetti
Guardiola önerdi! Fatih Terim reddetti
GİRİŞ 10.01.2022 12:01 GÜNCELLEME 10.01.2022 12:45
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Boştaki 59 yaşındaki İspanyol teknik direktör Domenec Torrent'i, Terim sonrası dönemi de düşünerek gündemine alan Aslan'a, Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, ekibinde yer alan Pro-Lisans sahibi 38 yaşındaki Carlos Vicens'i önerdi.

Bir sene Manchester City U-18 Takımı'nı çalıştıran Carlos Vicens, sarı-kırmızılı kulübe yardımcı antrenör olarak gelmeye hazırdı ancak yönetimin bu düşüncesine, Terim'den olumlu dönüş gelmediği öğrenildi.

Selçuk İnan ve Necati Ateş'i yetersiz bulan Başkan Elmas ve kurmaylarının hamlesi de böylece sonuçsuz kaldı.

Fatih Terim, 'Yabancı antrenör meselesinden haberim yok' dedi. Takıma tepki gösteren taraftara 'Kırıcı olmamak gerek' diye sitem etti. 

YORUMLAR 17
  • samses 2 yıl önce Şikayet Et
    Bülent Okan vs bir çok yerli var iken yabancı getirmek çok yanlış. İki maç kötü olunca nasıl gönderecen. Sonra gelsin tazminatlar. Sonra da hadi yeniden başla. Yahu önce hiç sonuca bakmadan adam gibi oyun oynatan birisi gerek. Sonra ne olursa olsun.
    Cevapla
  • Gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    Okan buruk
    Cevapla
  • Alp 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi Fatih Terim’in yerine gelen takımı şampiyon yapar Avrupa’da kupa alır gelir artık
    Cevapla
  • sdc 2 yıl önce Şikayet Et
    Burak başkan ft hoca ile geldin onunla git ozaman. Önce yönetici arkadaşların bıraktı şimdi hoca çok ayıp ediyorsun yola çıktıklarını yolda bırakan başkan istemiyoruz. Ortak karar aldınız gençleşiyordu takım para yok yıldız adayları ile yapılan takımdan ancak bu kadarı olur hocayı niye suçluyorsunuz
    Cevapla
  • Vefa 2 yıl önce Şikayet Et
    Abi yiğidi öldürün ama hakkını verin. Fatih Terimsiz Galatasaray tarihini yazmaya bir kalkın bakalım elinizde Fenerbahçeninki kadar malzeme kalacak mı? Terimsiz Galatasaray tarihi ancak Trabzonsporun tarihiyle aşık atar. Terim olmasa UEFA kupasıyla değil de hala 5-0'lık Nöşetel maçıyla övünüyor olurdunuz. Bilmem bir yerlerden tanıdık geldi mi bu övünç size.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle