Hakan Keleş: Okan Kocuk'la devam edeceğiz

Galatasaray'ı tek golle devirip 3 puana uzanan Giresunspor'da teknik direktör Hakan Keleş açıklamalarda bulundu.

Hakan Keleş: Okan Kocuk'la devam edeceğiz
Hakan Keleş: Okan Kocuk'la devam edeceğiz
GİRİŞ 08.01.2022 22:14 GÜNCELLEME 08.01.2022 22:14
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Süper Lig 'in 20. haftasında Galatasaray'ı, İstanbul'da 1-0 deviren Giresunspor'da teknik direktör Hakan Keleş son düdüğün ardından bir hayli mutluydu. Öğrencilerinin bu galibiyetle kendisine doğum günü hediyesi verdiğini söyleyen başarılı çalıştırıcı, "Söz vermişlerdi. Oyuncularım müthiş bir mücadele örneği gösterdi. Beni de mutlu ettiler. Maça güzel başladık ancak biz daha iyi bir oyun oynayabiliriz. Daha iyi oyunlarımız var ama kazanılan 3 puan, bize müthiş yaradı. Çok iyi oldu bu sonuç" dedi.

"Okan Kocuk bizde kalacak"

Sezon başında Galatasaray'dan kiraladıkları başarılı kaleci Okan Kocuk'un da devre arasında Sarı-Kırmızılılar'a dönebileceği konuşulurken, Keleş'ten bu konuyla ilgili de net açıklama geldi.

Tecrübeli teknik adam, "Okan Kocuk bizde kalacak. Galatasaray öyle bir talepte bulunmadı. Maç öncesinde de görüşüldü ve böyle bir isteklerinin olmadığını öğrendik. Okan'la devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Öte yandan Okan Kocuk, Galatasaray karşılaşmasında 7 kurtarış yaparak galibiyette önemli rol oynadı.

YORUMLAR 4
  • Nuri 2 yıl önce Şikayet Et
    Okan kocuk giresunda kalsın , mr terim e çipe yeter muhteşem projesi varya 3 yıllık, ismail mihenk taşı, büyük üstad terim padişahım çok yaşa , İstifa etmek erdemli bir davranıştır vesselam
    Cevapla
  • Mehmet Akif 2 yıl önce Şikayet Et
    İsmail Çipe'den iyisini mi bulacak Terim
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    İyileri kirala kötüleri bırak olmadı satın al,bu işten çok iyi anladıkları belli
    Cevapla
  • Salihcan 2 yıl önce Şikayet Et
    Gönderin şu terimi artık yeter ya takımı batırdı hala yönetim uyuyor uyamayin kardeşim gönderin şunu ya yeter bıktık artik
    Cevapla