Galatasaray'da Bilic sürprizi! Fatih Terim...

Galatasaray yönetiminde 5 ismin Fatih Terim’in gönderilmesi yönünde Başkan Elmas’a baskı yaptığı ve Slaven Bilic’in ismini gündeme getirdiği öne sürüldü.

Galatasaray'da Bilic sürprizi! Fatih Terim...
Galatasaray'da Bilic sürprizi! Fatih Terim...
GİRİŞ 06.01.2022 09:00 GÜNCELLEME 07.01.2022 00:23
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan önceki gece gelen "Fatih Terim'le yola devam" açıklamasını rağmen Galatasaray'da sular bir türlü durulmuyor. 

Fatih Terim - Burak Elmas

Takvim'in haberine göre; son yapılan yönetim kurulu toplantısında 5 ismin Terim'le yolların ayrılması yönünde görüş bildirdiği öğrenildi.

Fatih Terim

OPERASYON ERTELENDİ

Zirvede ayrıca, şu anda Fenerbahçe'nin de listesinde olan Slaven Bilic'in isminin gündeme geldiği belirlendi. Ancak diğer yöneticilerle beraber Elmas'ın da şu anda yapılacak bir değişikliğe soğuk bakması nedeniyle olası bir operasyonun ertelendiği ifade edildi.

Slaven Bilic

DEFTER KAPANMADI!

Ancak kötü sonuçlar devam eder ve Terim'le yolların ayrılması yeniden gündeme gelirse, yönetimin adaylarından birisinin de Bilic olacağı iddia ediliyor.



Hırvat hocanın, Çin kulübü Beijing'le kısa sürede içinde yollarını ayırması bekleniyor.

YORUMLAR 15
  • TURGAY 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim le artık yeter
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    tuturmuşlar bilic bilic kim bu oğlum ne başarızımı var cuvalla para alıp gönderilcek adam ülkenin parasına yazık bi sürü türk var boşta teknik direktörde kimmiş sanki cıkıp top oynayıp gol atacak
    Cevapla
  • mustafa aytaç 2 yıl önce Şikayet Et
    biliç de biliç, löw de löw yok sanki başka adam sergen yalçını alsın GS yada FB dünya kadar bizim kendi adamımız var.
    Cevapla
  • celal 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir kısım insanımız Türkiye'nin başından Erdoğan gitsin, bir kısım insanımız da Galatasaray'dan Terim gitsin diye çalışıyor. Anlayabiliyor musunuz*
    Cevapla
  • gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    terim niye gitsin yaw takım kümede düşse kalsın nasıl olsa onu savunacak keriz çok
    Cevapla
  • Avşaroğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söylüyorsun, ancak vatandaş onları destekliyor; gidecek olanlar karşı konumda yer alan çapsızlardır. Hele takım içinde, yeni yetme, GS üzerinden şan şöhret devşirmeye çalışan yönetici bozuntularına korkunç kızıyorum. GS'de aslında bir süredir yönetim krizi var, devam edeceğe de benziyor...Fatih Terim kendi istediği bir dönemde kulüp başkanı mı olsa acaba?
    Cevapla
  • ihtiyar 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir saçma anlayış ya hem takımı gençleştirme operasyonu yaptır hemde sanki yıllardır birbiriyle oynuyormuş gibi uyumlu olmalarını bekle sportif olarak avrupada kazanılan başarı ve oyun ortada iken türkiye'de de başarı beklenmesi futbolun iş bilmezler tarafından yönetildiğinin göstergesi, basın yayın organları da aynı fikirde çaktırmadan başarısızlık olarak addedip futbola yön veriyor, herkes birbirinin işine karışıyor algı yapıyor, ondan sonra başarı niye yok diyoruz, türkiye'de futbolun gelişmesi için bu ortamın insanların değişmesi lazım.
    Cevapla
  • ibrahim Y 2 yıl önce Şikayet Et
    Eğer avrupa da olan şu ana kadar ki başarı Fatih Hocanın eseri ise ,ligde ki kötü gidiştye onun eseri. Madem avrupada başarılı olacak kadar iyi bir kadromuz var niye 11'e 6 futbolcu daha talep ediyor.Senin anlayacağın avrupa da başarı filan bu yıl için konuşuyorum tamamen şans eseri her hangi bir çalışmanın eseri filan değil 2000 ler ile alakası bile yok bu takımın .... biraz Kerem'in zekası biraz da maçtan maça öne çıkan farklı isimler... 3 forvetin var 3'üde milli sen forvet arıyorsun hala .... bakarsan hiçbirine kanatlardan yardım gelmiyor hepsi alıp dönüp vuracak .... o zaman ona göre forvet al .... velhası Fatih hoca kulübü ve bizi kekliyor bu iş bilmez acemi yönetimler yüzünden.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle