Galatasaray'da yeniden Onyekuru sesleri!

Olympiakos'a ısınamayan Henry Onyekuru'nun adı yeniden Galatasaray'ın önüne geldi. Bu transfer 4. kez gerçekleşebilir.

Galatasaray'da yeniden Onyekuru sesleri!
Galatasaray'da yeniden Onyekuru sesleri!
GİRİŞ 04.01.2022 13:19 GÜNCELLEME 04.01.2022 13:50
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın son 3 sezondur kiralama formülüyle kadrosunda bulundurduğu Henry Onyekuru aşkı yeniden doğdu.

Ligin ikinci yarısında kötü gidişatı durdurmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, hücum gücünü artırmak için Nijeryalı futbolcuyu bir kez daha kiralamak istiyor. Geçtiğimiz sezon Monaco'dan satın alma opsiyonuyla kiralanan ancak bu hakkı kullanılmayan 25 yaşındaki kanat oyuncusu, yeni takımı Olympiakos'a da ısınamadı. Son dönemde kulübeden çıkamayan Onyekuru'nun da yeniden Sarı-Kırmızılı formayı giymeyi çok istediği ve yeniden transfer olmayı çok istediği kaydedildi.

Babel'i göndermenin hesaplarını yapan Galatasaray yönetimi, bir yandan da Terim'in istediği Onyekuru transferini düşük maliyetle çözmeye uğraşıyor. Ancak sezon başında Monaco'dan 4.5 milyon Euro karşılığında aldıkları Onyekuru için zorunlu satın alma opsiyonu koydurmak isteyen Yunan ekibi, transferin önüne engel koyuyor.

Onyekuru için satın alma opsiyonu koydurmak isteyen Elmas yönetimi ise bunun zorunlu olmasını istemiyor. Olympiakos yönetimiyle görüşme halinde olan Sarı-Kırmızılılar'ın, Yunan ekibini ikna etmesi halinde bu transferi noktalayacakları öğrenildi.

Bu sezon Olympiakos formasıyla 21 maça çıkan 24 yaşındaki Nijeryalı 1 gol atarken 1 golün de hazırlayıcısı oldu. Onyekuru üç sezon giydiği Galatasaray'da ise 55'i ilk 11'de olmak üzere 71 maça çıktı ve 22 gol kaydetti.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 23
  • Körfezli 2 yıl önce Şikayet Et
    Sonra bekle ki Tek futbolu gelişsin. Bi futbolcuyu ve hocayı 2 3 kez gönderip tekrar geri getirmek bize mahsus olsa gerek.
    Cevapla
  • sariyerli 2 yıl önce Şikayet Et
    ne demekti Sıramı ya futbolcu değil mi Herkes işini Yapacak her yerde yani ısırmak ne demek anlamadım ki de selamı futbol çakmıyor
    Cevapla
  • Mine 2 yıl önce Şikayet Et
    Mübarek GS priz i gibi futbolcular getirip gönderiyor yeter artık bi güzel bir futbolcu getirin on numaramız yok gölcü desen Allah'a emenet ben eski Galatasaray'ı istiyorum
    Cevapla
  • Avşaroğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu yönetimin uygun ve gerekli, hatta zorunlu transferleri (kaleci gibi) yapabileceğine inanmıyorum. Geçmiş ola.... Boşuna kimse beklemesin. Bu yönetim maalesef bu kadar. Yazık!
    Cevapla
  • bilalgryl 2 yıl önce Şikayet Et
    İyileri satip çöpleri alıyoruz
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    eğer onyekuruya kaldıysak halimiz çok kötü başka adam mı kalmadı adam bulamadınız galiba
    Cevapla
  • Altan Berk 2 yıl önce Şikayet Et
    Bedavaya gelecek ise alın. Yoksa atın çöpe.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle