Galatasaray'ın 55 milyon euro'luk dev planı

Ara transfer döneminde Galatasaray'ın bazı oyuncular ilgi artıyor. Sarı-kırmızılı kulüp gelecek teklifler için rotasını belirledi.

Galatasaray'ın 55 milyon euro'luk dev planı
Galatasaray'ın 55 milyon euro'luk dev planı
GİRİŞ 03.01.2022 20:53 GÜNCELLEME 03.01.2022 20:54
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da gündem devre arası transferine çevrilirken sarı-kırmızılı kulüpte birçok oyuncuya talip geliyor. Galatasaray talibi olan üç futbolcu için planını belirledi.

Galatasaray'da sezonun başarılı isimlerinden Marcao'nun adı Napoli ve Roma başta olmak üzere İtalyan takımlarıyla anılıyordu. Fanatik'te yer alan habere göre Manchester United, Brezilyalı savunmacıyı takibe aldı. Galatasaray'ın Marcao için 20 milyon Euro bonservis ve sonraki satıştan pay istediği öne sürüldü.

Galatasaray'da sezon başında transfer edilen Victor Nelsson da transferin gözde isimlerinden. Danimarkalı futbolcu, Simon Kjaer'yı sakatlığa kurban veren Milan ile anılıyordu. Bu kez Inter, Nelsson için devreye girdi. Galatasaray, 23 yaşındaki futbolcunun 25 milyon Euro'luk serbest kalma bedelinin ödenmesini istiyor.

Galatasaray 2021'in son günlerinde Mostafa Mohamed'in 4 milyon Dolar'lık satın alma opsiyonunu kullandı ve Mısırlı golcüyü kalıcı olarak kadrosuna kattı. Sezon başında Bordeaux'ya transferi son anda gerçekleşmeyen Mostafa için Marsilya ve Lille talip oldu. Galatasaray, Mostafa Mohamed'in değerini 10 milyon Euro olarak belirledi.

Sezonun ikinci yarısında Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek Galatasaray, talipleri olan üç yıldızından toplam 55 milyon Euro'luk gelir elde etmeyi planlıyor. Galatasaray belirlediği bonservis bedelleriyle gelecek teklifleri değerlendirmeyi düşünüyor.

Galatasaray, Marcao'yu 2019'un Ocak ayında Portekiz ekibi Chaves'ten 4 milyon Euro'ya transfer etmişti. Mostafa Mohamed için Zamalek'e 4 milyon Dolar bonservis ödeyen Galatasaray, sezon başında Victor Nelsson'u da Kopenhag'dan 7 milyon Euro'ya kadrosuna kattı. Galatasaray bu üç oyuncu için yaklaşık 14.5 milyon Euro bonservis ödedi.

Galatasaray'ın 55 milyon Euro'luk planı gerçekleşirse 14.5 milyon Euro'ya transfer edilen üç oyuncudan yaklaşık 40 milyon Euro kâr elde edilecek.

YORUMLAR 14
  • osmanlı27 2 yıl önce Şikayet Et
    terim denen adam klübü eline almış istediği gibi at koşturuyo,burak elmas aman fazla konuşma terim kovar seni,bu ikili rahmetli mustafa cengize yamadığını bırakmadılar özellikle terim..bu yüzden sevmiyorum terim denen adamı...
    Cevapla
  • Avşaroğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen FB'lisin galiba?
    Cevapla
  • osmanlı27 2 yıl önce Şikayet Et
    hepsi yalan düne kadar futbolcuların parası verilmiyodu,hatta halrn verilmedi..hangi aptal bu futbolculatı para verir çok merak ediyorum..
    Cevapla
  • Güneş Doğar 2 yıl önce Şikayet Et
    Yapılması gereken hamleyi bu sene yaptı GS , oyuncu transfer stratejisi bu şekilde olmalı. Ekmeği yenmiş futbolcu almayacaksın.. Elindekinin de bir talibi çıktı mı yüksek rakama satabiliyorsan satacaksın.. Yoksa Avrupa takımları ile boy ölçüşemeyiz , çünkü bugünkü durumda döviz karşısında TL çok ezildi. Rekabet edebilmek için bu tür hamleler şart..
    Cevapla
  • gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    büyüksün terimmmm artık zamanı geldi diye düşünüyorum partı kurup ülkeyi sen yönetmelisin imparatoooorrrrrrrrrr
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Biri de Terim'i transfer etse de bütün GS liler kurtulsa.
    Cevapla
  • ultrAslan 2 yıl önce Şikayet Et
    biri seni sustursa çok iyi olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle