Arda Turan, antrenörlüğe göz kırptı!

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Galatasaray'ın 34 yaşındaki oyuncusu Arda Turan'dan sürpriz bir sosyal medya paylaşımı geldi.

Arda Turan, antrenörlüğe göz kırptı!
Arda Turan, antrenörlüğe göz kırptı!
GİRİŞ 01.01.2022 20:31 GÜNCELLEME 01.01.2022 20:31
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda Randers'e konuk olduğu maçta sol ayak bileğinden sakatlanan ve ligin ilk haftasında oynanan Giresunspor maçında 7 dakika süre alabilen Arda Turan, geçtiğimiz günlerde takımla beraber çalışmalara başlamıştı.

Yaşadığı sakatlık nedeniyle bu sezon sadece 237 dakika sahada kalabilen ve sezon sonu futbolu bırakacağı iddia edilen Turan, yaptığı sosyal medya paylaşımıyla antrenörlüğe göz kırptı.

Premier Lig'in 21. haftasında oynanan Arsenal-Manchester City maçını izlerken takipçileriyle maçtan bir kare paylaşan 34 yaşındaki futbolcu, gönderisine, 'Ders vakti.' notunu düştü.

Tecrübeli isim bu paylaşımıyla sezon sonu Fatih Terim'in teknik ekibine katılacağı ile ilgili çıkan iddiaları güçlendirdi. 

Geçen sezon 34 lig maçında, 4 gol atıp 2 asist yapan Arda Turan, bu sezon 6 karşılaşmada görev yaptı.

Uzun yıllar yurt dışında görev yapmasına rağmen Galatasaray formasını en çok giyen futbolculardan biri olan Arda Turan, Sarı-Kırmızılı takımla şu ana kadar 229 maça çıktı. Milli oyuncu, Galatasaray adına 48 gol kaydetti.

 

YORUMLAR 8
  • mrktn61 2 yıl önce Şikayet Et
    Sektörde açıklık var faydalanman lazım. 20 takım ortalama 2 şer hoca değişiyor sende gir sıranı bekle albet seni de isteyen olur.
    Cevapla
  • Tuna 2 yıl önce Şikayet Et
    Al işte bir egoist daha. Terim gibi ceza alır durur
    Cevapla
  • kosovali_prizren 2 yıl önce Şikayet Et
    arda turan ilk önce sinirlerine hakim olmasini ögrenmeli
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Emre in olduğu yerde kariyeri onun çok çok üstünde olan arda haydi haydi bu işi yapar.
    Cevapla
  • Sahte okul 2 yıl önce Şikayet Et
    Ulan ipini koparan antrönör olmak istiyor bence antrönör olacak kimse okulundan sonra 3. lig ilk 3 sonra 2. lig ilk 3 sonra birinci lik ilk 3 sonra süper lig gelmesi gerekir yani 5-6 senelik bir yol. Bizimkiler öylemi 6 ay kurs parayla sertifika sonra galatasaraya gelir yalvar yakar sonra hüsran yozgat spora gider yok ya adam olmaz bunlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle