Galatasaray Sinan Bolat'la anlaşmaya yakın!

Muslera'nın sakatlığı sonrası kaleci arayışlarını sürdüren G.Saray, Gent’te forma giyen eski eldiveni Sinan Bolat ile anlaşmaya yakın.

Galatasaray Sinan Bolat'la anlaşmaya yakın!
Galatasaray Sinan Bolat'la anlaşmaya yakın!
GİRİŞ 01.01.2022 09:56 GÜNCELLEME 01.01.2022 10:04
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Fernando Muslera'nın sakatlanması, İsmail Çipe'nin yetersizliği ve Fatih Öztürk'ün ayrılacak olmasıyla kaleye yerli bir isim arayan Galatasaray, Sinan Bolat'ı bitiriyor. Belçika ekibi Gent'te oynayan 33 yaşındaki file bekçisi 1.5 sezonda 71 maçta forma giyerken 72 gol yedi, kalesini ise 26 maçta kapattı. Kulübünden alacakları karşılığında ayrılacağı öğrenilen Sinan'ın Galatasaray'a geri dönmeyi çok istediği kaydedildi.

Sinan, 2014-2015 sezonunda Porto'dan 1 yıllığına Galatasaray'a kiralanmıştı. Sarı-kırmızılıların hem 4. yıldızı taktığı 20. lig şampiyonluğunda hem de Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmasında katkı sağlamıştı. Muslera'nın olmadığı 12 maçta kaleyi koruyan Sinan, 2'sinde kalesini kapatmıştı. Kupada 9 maçta 12 gol, ligde 2 maçta 1 gol, Devler Ligi'nde ise 1 karşılaşmada 4 gol yemişti. Sinan Bolat A Milli Takım formasını da 12 kez terletti.

YORUMLAR 24
  • Enes 2 yıl önce Şikayet Et
    İstemiyoruz sinani sakat haliyle bile Muslera ondan iyidir
    Cevapla
  • Cimbom 2 yıl önce Şikayet Et
    Sakın gelmesin Galatasaray a işe yaramaz
    Cevapla
  • Cimbom 2 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalamayın ya
    Cevapla
  • uzun 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor'un yedek tuttuğu Erce Kardeşler'i gözleri niye görmez ki. Kaliteli, başarılı, uğurcan'dan sıra gelmiyor. Yıllarca oynar.
    Cevapla
  • Samii 2 yıl önce Şikayet Et
    İrfanı alamıyorlar erceyi nasıl alacaklar. Trabzon verir mi erceyi?
    Cevapla
  • SEBAT 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sene şampiyonluğu finalde kaybeden gençlerden bir tane dahi değerlendiremez mi insan. O yüzden TERİM büyük hoca olamaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle