Okay Yokuşlu'dan, Fatih Terim'e: Anlaşmaya hazırım

Galatasaray'ın 6 numara adaylarından Okay Yokuşlu, Milli Takım’dan hocası Fatih Terim ile görüştüğü ve "Anlaşmaya hazırım" dediği öğrenildi.

Okay Yokuşlu'dan, Fatih Terim'e: Anlaşmaya hazırım
Okay Yokuşlu'dan, Fatih Terim'e: Anlaşmaya hazırım
GİRİŞ 31.12.2021 19:17 GÜNCELLEME 31.12.2021 19:19
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın ara transfer dönemindeki 6 numara adayları arasında yer alan Okay Yokuşlu, Türkiye'ye dönmeye çok yakın. Önceki senelerde gelen teklifleri geri çeviren 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon süre alamadığı Celta Vigo'dan ayrılmak için gün sayıyor.

Avrupa'da Bordeaux dışında henüz ciddi bir teklif almayan Okay'ın, Milli Takım ’dan hocası Fatih Terim'le görüşerek, "Anlaşmaya hazırım" mesajını verdiği öğrenildi. Galatasaray Yönetimi de, Terim'le gerçekleşen zirve sonrası Okay konusunda daha somut adımlar atıyor. Okay'ı bonservisiyle birlikte kadrosuna katmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, mümkün olan en uygun bedelle işi bitirmek adına oyuncunun kulübüne baskı yapmasını ve diğer kulüplere kapıyı tamamen kapatmasını bekliyor.

YORUMLAR 18
  • Ahmed 2 yıl önce Şikayet Et
    Terimin sacmaliklari
    Cevapla
  • 1453 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam bu takımın oyuncusu değil be hocam
    Cevapla
  • murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Gs soka para saçıp duruyor yazik kulüp neden batıyor hersene 10 futbolcu al sonraki sen gönder nasil batmasın hersene zarar yazıyor kasaya kulüp başkanları kulübü zarara uğratirsa zararı baskan karsilamali bu şekilde baskan olmalı kanuni olarak imza atması lazım yoksa bu kulüpler batmaya devam eder
    Cevapla
  • Yorumcu 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya şu adam GS ye gelirse yuh artık. Yavaş ve çok top kaptırıyor. Hiç güven vermiyor. Kazıklanmak için bire bir.
    Cevapla
  • Kayseri 2 yıl önce Şikayet Et
    Terim 3 ay küfür ve ahlaksizlik dersi verecek heral
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle