Norveç basını: Galatasaray resmi teklif yaptı!

Transfer çalışmalarında gaza basan Galatasaray'ın, Norveç ekibi Rosenborg'un kanatı Emil Konradsen Ceide için resmi teklifini ilettiği öne sürüldü.

Norveç basını: Galatasaray resmi teklif yaptı!
Norveç basını: Galatasaray resmi teklif yaptı!
GİRİŞ 30.12.2021 09:54 GÜNCELLEME 30.12.2021 23:44
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in ilk yarısını 27 puanla 10. sırada tamamlayan, Ziraat Türkiye Kupası'na da 5. Tur'da veda eden Galatasaray transfer çalışmalarında gaza bastı. UEFA Avrupa Ligi'nde E Grubu'nu lider tamamlayan ve Kupa 2'yi ciddi bir hedef olarak gören Sarı-Kırmızılılar kadrosunu güçlendirme konusunda kararlı...

Adana Demir ve Sassuolo da istedi

Norveç basınından Tv2, Rosenborg'un kanat oyuncusu Emil Konradsen Ceide için Aslan'ın resmi teklifini ilettiğini iddia etti. Haberde, 20 yaşındaki futbolcunun da istemesi halinde bu transferin bitme ihtimalinin yüksek olduğu kaydedildi. Öte yandan daha önce yine Türkiye'den Adana Demirspor ve İtalya'dan Sassuolo'nun da genç oyuncuyla ilgilendiği yazıldı.

12 gol, 11 asist...

Bu sezon Rosenborg formasıyla 36 maça çıkan ve 12 gol, 11 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çeken Ceide'nin sözleşmesi 2024 yılında bitiyor. (Fanatik)

YORUMLAR 6
  • Ercan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya Biz kocaman Bir kulubuz ben fatih terim hocamizin elinden gelenin fazlasini yaptigina adim gibi eminim fatih hoca elindeki oyuncularla anca bukadar oyun kurdurabiliyor bize sneijder gibi bi 10 numara drogba gibi bir forvet lazim birde luyindama ve fatih cipe kessinlikle ilk 11 i boswer yedeklerde bile olmamasi lazim. Dewre arasinda taraftarlarin istedigi oyuncularin ve istedigi thrde bir oyun oynayacagimiza inaniyorum.
    Cevapla
  • Rindali.cihat 2 yıl önce Şikayet Et
    GS dan acilen kovmasi gereken İsmail cipe babel feguli jagler asuka fatih uzturk luyundama yeldin gunderin gitmeyenler de kadro dışı bırakın alınacak fitbolcular bir forvet orta saha ve bir kaleci başka bir şey istemiyoruz İsmail cipe bizi yakti ükuz un tirene baktığı gibi sadece topu seyrediyor
    Cevapla
  • Net 2 yıl önce Şikayet Et
    Oğulcan forvette oynamalı. Sağ bek oynatacak başka adam mı bulamadın arkadaş. Kaan’ı niye oynatmıyor kupa maçında maç uzamasaydı ne kadar iyi oyucu olduğunu göremeyecektik. Nelsondan bin kat iyi
    Cevapla
  • Net 2 yıl önce Şikayet Et
    Sorun sistemin olmayışı sorun oyuncularda değil. Terim stratejisi saldım çayıra oynayın gibi ne oyuyor Galatasaray belli değil.
    Cevapla
  • Dikkat 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray da sadece Fatih Terim in yeri yok. Diğerlerinde sorun yok. O giderse her şey düzelir zaten.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle