Galatasaray, Mert Müldür için Sassuolo'yla görüştü!

Galatasaray, Sassuolo forması giyen Mert Müldür'ü kiralamak için İtalyan kulübüyle görüşmelere resmen başladı.

Galatasaray, Mert Müldür için Sassuolo'yla görüştü!
Galatasaray, Mert Müldür için Sassuolo'yla görüştü!
GİRİŞ 28.12.2021 11:31 GÜNCELLEME 28.12.2021 11:32
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı Antalyaspor galibiyetiyle kapatan Galatasaray'da takviye için kollar sıvandı.

Sarı-kırmızılı ekip, Sassuolo forması giyen Mert Müldür'ü kiralamak için İtalyan kulübüyle görüşmelere resmen başladı. Uzun zamandır Galatasaray'ın gündeminde yer alan 22 yaşındaki sağ bek için, teknik heyetin isteği doğrultusunda harekete geçildi.

Fotomaç'ta yer alan habere göre, Mert Müldür'e Türkiye'den başka takımların da takip olduğu ancak oyuncunun ilk tercihinin Galatasaray olduğu belirtiliyor.

1.5 yıllık kiralık teklifi!

Satın alma opsiyonlu 1.5 yıllık kiralık görüşmelere başlanan Mert'in yeni yılda transferinin olumlu sonuçlanması bekleniyor. Yaklaşık 2 senedir Galatasaray'ın transfer edebilmek için uğraş verdiği genç oyuncu gerçek mevkii sağ bek gözükse de defansın her bölgesinde görev yapabiliyor.

Sacha Boey'in sakatlığının ardından defansın sağında Yedlin görev yaparken, ABD'li futbolcu beklentilerin altında kaldı. Fatih Terim bunun üzerine sağda Oğulcan Çağlayan'ı kullanmaya başladı. Mert Müldür için temaslara başlayan Galatasaray, Sassuolo'dan olumlu yanıt alması halinde Yedlin'i kiralık ya da bonservisiyle gönderecek. Yedlin'in de bu nedenle kendisine kulüp aramaya başladığı belirtiliyor.

Sassuolo'da beklentileri karşılaşamadı!

2019 yılında Rapid Viyana'dan Sassuolo takımına transfer olan Mert Müldür, İtalyan ekibinde beklentilerin altında kaldı. Bu sezon 13 karşılaşmayı çıkan futbolcu, 1 asistlik katkı yapabildi. Gençlere yatırım kararı alan Fatih Terim, Mert'in potansiyelini gösteremediğini, Galatasaray'da parlayacağını düşünüyor.

YORUMLAR 13
  • Yusuf 2 yıl önce Şikayet Et
    İlk önce gidecekleri ayarlayın başta Terim Başı bozuk olanın gövdesi hiç bir işe yaramaz
    Cevapla
  • Uzman 2 yıl önce Şikayet Et
    Yanına Kaan Ayhanida alın
    Cevapla
  • MASK 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazık olacak bu yeteneğe italyada bir sisteme taktiğe çalışmayı öğrenmişti şimdi burda gelip aslansın sistemi kaplansın taktiği koşma çalışmasına alışana kadar biter gidersin
    Cevapla
  • mücahit 2 yıl önce Şikayet Et
    gelecek vadediyor bence
    Cevapla
  • Net 2 yıl önce Şikayet Et
    Bonservisiyle alınmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle