Galatasaray, Solbakken için Bodo/Glimt ile görüştü!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Norveç'te Bodo/Glimt forması giyen Solbakken için kulübüyle görüştüğü ve görüşmelerin olumlu ilerlediği belirtildi.

Galatasaray, Solbakken için Bodo/Glimt ile görüştü!
Galatasaray, Solbakken için Bodo/Glimt ile görüştü!
GİRİŞ 27.12.2021 10:47 GÜNCELLEME 27.12.2021 21:15
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Avrupa'da gruptan lider çıkan, ligde ise istediği sonuçları alamayan Galatasaray, devre arası transfer döneminde yeniden kadrosunu güçlendirecek.

Fanatik'in haberine göre, Bodo/Glimt forması giyen ve teknik direktör Fatih Terim'in takımda görmeyi çok istediği Ola Solbakken için yapılan temaslar hız kazandı.

Norveç temsilcisi, ilk etapta kapıyı 3 milyon Euro bandından açsa da Sarı-Kırmızılılar, 23 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin 31 Aralık 2022'de bitecek olması nedeniyle bu rakama sıcak bakmıyor. Taraflar arasında pazarlıklar sürerken, bir diğer taraftan da Avrupa'dan birçok kulübün Solbakken'i istediği öğrenildi.

Ancak genç futbolcunun, ilk tercihinin Galatasaray olduğu bilgisine ulaşıldı. Hâl böyle olunca Aslan'ın da hedefi, yıldız oyuncuyu devre arası açılır açılmaz kadrosuna katmak.

İki kanatta da oynayabiliyor!

Öte yandan Terim’in, özellikle Solbakken'in hem hücumun sağında hem de solunda görev yapabilmesi nedeniyle, genç oyuncuyu takımında görmeyi çok istediği belirtildi.

Bu sezon 36 maça çıkan Solbakken, 11 kez rakip fileleri havalandırdı, 8 gol pası verdi.

YORUMLAR 7
  • Acaba 2 yıl önce Şikayet Et
    Ft futbolcu öğütme makinesi gibisin. Morutan diye tutturan sen değil miydin? Niye oynatmıyorsun ? Kötüyse niye aldırdın?
    Cevapla
  • Semih 2 yıl önce Şikayet Et
    1.5 2 bandında birşey verilip alınması lzm
    Cevapla
  • Ismail 2 yıl önce Şikayet Et
    Gel
    Cevapla
  • Uzman 2 yıl önce Şikayet Et
    Böyle yetenekli genç oyuncular lazım gs ye,Kaan ayhan da acil alınmalı defansa
    Cevapla
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    kaleci de lazım bize K-A-L-E-C-İ !
    Cevapla
  • MASK 2 yıl önce Şikayet Et
    İsmail kötü bir kaleci değil bir kaç maç sonra çok daha iyi olacaktır. Adamın şanssızlığı yerli ve önünde sonsuz kredili Muslera ile futbolun F sinden bı haber taraftarlar olması
    Cevapla
  • Hkb 2 yıl önce Şikayet Et
    Kaleye seni koyarız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle