İtalyan basını duyurdu! Muriqi takasla Süper Lig'e...

Vedat Muriqi'nin menajerinin, Florya’da transfer görüşmelerinde bulunduğu iddia edilirken, İtalyan basınına göre Van Aanholt-Muriqi takası gündemde.

GİRİŞ 25.12.2021 11:52 GÜNCELLEME 25.12.2021 21:47
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Vedat Muriç aşkı yeniden alevlendi. Lazio maçı sonrası gündeme gelen Kosovalı golcüyle ilgili ididalar, İtalyan basınına da yansıdı. La Gazzetta dello Sport'a göre, Van Aanholt'u takip eden Lazio ile Vedat Muriç için takas masasına oturuldu. İstanbul'a gelen 27 yaşındaki forvetin menajerinin ise Florya'da görüldüğü iddiası transfer dedikodularını ayyuka çıkarttı.

Haluk Canatar'ın, oyuncusunun transferi için son görüşmeleri yaptığı iddia edildi. Aynı zamanda Giresun'da kiralık oynayan Okan Kocuk'un da menajeri olan Canatar'ın, genç eldivenin ikinci yarıda dönüşü için görüştüğü bildirildi. G.Saray, 2020'de F.Bahçe'ye kaptırdığı Muriç için bu kez elini çabuk tutacak. Geçen sezon Lazio'ya transfer olan Kosovalı forvet, 48 maçta 2 gol attı.

 

YORUMLAR 21
  • Rindali cihat 2 yıl önce Şikayet Et
    Vedatin GS ya faydası yok çünkü gittiği yerde tuturamadi eger GS forvet oyuncu alıyorsa daha iyisini bulmak zorunda anhok en azından gelecegi parlak bazi baş belasi fitbolculardan kurtulmayı beklerken yenileri kaldıracak halimiz yok istemiyoruz
    Cevapla
  • Net 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi yedek olur Diagne sakatlandı çünkü
    Cevapla
  • Kadir 2 yıl önce Şikayet Et
    Şaka mı bu Ben çıksam daha iyi oynarım nokta
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok büyük bir golcü. Galatasaray’a ilaç gibi gelir. Baksana 48 maçta 2 gol. Daha ne olsun?
    Cevapla
  • Faruk 2 yıl önce Şikayet Et
    Almayın sakin. Önce Feneri tercih etti . Şimdi neden alacaksın. Elinde golcunmu yok. Savunmaya al alacaksan. Orta sahaya al.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle