Galatasaray Fatih Terim'siz kayıp! 49 puan...

Fenerbahçe derbisi sonrası aldığı 6 maçlık ceza sebebiyle Başakşehir maçında da takımının başında bulunamayan Fatih Terim, takımın kötü gidişatına engel olamadı. Aslan’ın Terim’siz periyottaki kaybı 49 puana ulaştı.

Galatasaray Fatih Terim'siz kayıp! 49 puan...
Galatasaray Fatih Terim'siz kayıp! 49 puan...
GİRİŞ 19.12.2021 09:46 GÜNCELLEME 19.12.2021 14:50
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’de dün akşam Nef Stadı’nda Başakşehir’i ağırlayan Galatasaray , rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Konuk ekibin yıldız ismi Stefano Okaka’nın golüne engel olamayan Sarı-Kırmızılılar, 87’de Mostafa Mohamed’le karşılık verip 17. haftayı 1 puanla tamamladı. Aslan, bu sonuçla 17 mücadele sonunda 24 puana çıkarak lider Trabzonspor ’un 18 puan gerisine düşerek şampiyonluk yarışında önemli bir yara aldı. 

Locadan takip etti

Fenerbahçe derbisi sonrasında 6 maç ceza alan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, dün akşam da takımının başında yer alamadı. Cezası devam eden Terim, mücadeleyi locadan takip etti. Takımın başında yardımcı antrenörler Selçuk İnan ile Necati Ateş yer aldı. Galatasaray, Fatih Terim’in cezalı olduğu tüm periyotlar hesaplandığında 35. lig maçında 14. beraberliğini alarak 49 puan kaybetti. Geri kalan periyotta Aslan, 14 galibiyet ve 7 yenilgi almıştı.

YORUMLAR 21
  • Hakemvurdu 2 yıl önce Şikayet Et
    Terim'in amel defteri kapanmak üzere :) fosili çıkmış adam emekli olup Türk futbolunun yakasından düşmüyor değişik acaip bir varlık.
    Cevapla
  • Mehmet Çolak 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir sezon takimin başinda yoksun. 49x1.400.000 tl = 70 milyon tl gelir kaybı. Birde yanlış transferlerle israfları eklersek Sayın terimin maliyeti hayli yüklü.
    Cevapla
  • MASK 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi GS yi maçlara kim hazırlıyor merak ettim. Yani benim bildiğim maç cezası aldı antrenman yaptırma takımı çalıştırma cezası almadı yani maç anında saha kenarında olsa sihirli değneği ile maçımı değiştiriyor da locada tribünde olursa sihirli değneği işe yaramıyor gibi tam bir şaka yahu
    Cevapla
  • Dadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray Fatih terimin babasının çiftliği değil artık bırak bu kulübün yakasını git artık terim
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray acilen iyi bir yedek teknik direktör transfer etmeli. Terimin sağı solu belli olmuyor. Artık zirvede bu tül sonuna kadar kendi bırakmalı. Bakın Emre Belezoğlu önüne geleni ezip geçiyor. Birde bizim halimize bakın TS nin yarı puanı Üzücü. Buna sebep olanlarda istifa etmiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle