Maç sonu büyük gerginlik

Galatasaray ile Başakşehir, 1-1 berabere kalırken maç sonunda Galatasaraylı futbolcular ile Zorbay Küçük arasında gerginlik yaşandı!

Maç sonu büyük gerginlik
Maç sonu büyük gerginlik
GİRİŞ 18.12.2021 22:32 GÜNCELLEME 18.12.2021 23:27
Bu Habere 86 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Süper Lig'in 17. haftasında Başakşehir ile 1-1 berabere kalırken mücadelenin son düdüğünün ardından hakem Zorbay Küçük ile sarı-kırmızılı futbolcular arasında tansiyon yükseldi. Galatasaraylı yıldızlar, hakem kararlarına tepki gösterirken Arda Turan ile Zorbay Küçük arasında tartışma çıktı.

ZORBAY KÜÇÜK İLE YAŞANANLAR

Karşılaşmanın hakemi Zorbay Küçük'ün Galatasaraylı oyunculara "Go lan", Kerem Aktürkoğlu'na ise "Yalancı" dediği iddia edildi.

Zorbay Küçük'ün Arda Turan'ın tepkisi üstüne de "Ne yapacaksın, ayakkabı mı atacaksın bana?" sözlerini kullandığı öne sürüldü.

BERKAN KUTLU: "YALANCI DİYEMEZ"

Yaşananlarla ilgili konuşan Berkan Kutlu "İçeride ve sahada; bu kelimeler kullanılır mı? Koridorlarda oyuncumuza 'yalancı' deniyor. Kabul etmiyorum ben." dedi.

NECATİ ATEŞ: "YÜZÜME SÖYLEDİ"

Yayıncı kuruluşa konuşan Necati Ateş "Berkan'ın bıraktığı yerden devam edeyim. Oyuncumuz çok konuşamadı. Hem 4. hakemle, hem de Zorbay diyeceğim ona. Hakem demeyeceğim. Geldi Kerem bana 'Lan' kelimesini kullandı dedi, 'Gidin lan buradan' demiş. Galatasaraylı futbolcusu bir şey derse sarı gösterirsin, ileri giderse kırmızı dersin. Sen Galatasaray oyuncusuna bunu diyemezsin. Arkasında nasıl bir güç varsa bu kadar rahat konuşuyor. Sarı kart yarın mı göstereceksin diyoruz, bir gün onu da gösteririz diyor. Oyuncu bir pozisyondan çıkmıştır, koşmuştur, nabzı 220 olmuştur. Ben nasıl böyle dersin dedim, 'Senin oyuncun yalancı' dedi. Bana kullandı, yüzüme. Sen Galatasaray oyuncusuna 'yalancı' diyemezsin. Niye bu kadar öne çıkmak için çaba sarf ediyorsunuz, anlamıyorum. Ciddi sıkıntımız var. Nasıl olacak bilemiyorum. Bir sonrakine kırmızı çıkaracağım diyor. Hak ediyorsa göster, niye göstermiyorsan. Bir sonrakine kırmızı gösteririm falan. Sürekli tahrik ediyor, başka noktaya getiriyor. Her maçtan sonra hakem konuşuyoruz, oyunu bir türlü konuşamıyoruz. Buna izin vermiyorlar." ifadelerini kullandı.

"Hakeme hiç yakışmaz"

Yayıncı kuruluş yorumcularından eski hakem Bülent Yıldırım, "Zorbay'ın sakin davranması lazımdı. Beden dili gergin ve kontrolsüz. Sakin olacaksınız. Hakeme hiç yakışmaz. İletişimi iyi yönetemiyor. Oyuncuya bu şekilde bağırmamak lazım" diye konuştu.

Habertürk'ün aktardığı bilgiye göre henüz stadyumdaki odalarından çıkmayan Zorbay Küçük ve yardımcıları için, spor şube görevlileri barikat kurdu. Hakemlerin, barikat eşliğinde stadyumdan ayrılması bekleniyor.

YORUMLAR 86
  • Erol 2 yıl önce Şikayet Et
    Hakeme her türlü pisliği yapacaksın,sonra go lan dedi,hadi lan.iyi daha ne istiyorsun.go ya birşey eklememiş.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    GS hariç hiç bir takımın haberine yorum yapmam bu GS düşmanları ne kadar çok. takımınızla ilgili haber yok çünkü okunmuyor.
    Cevapla
  • Aziz Yıldırım 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın zorbay büyük. Bunların hakettiği dil bu. Gör gs neler söyledi. Az bile etmişsin.
    Cevapla
  • manam 2 yıl önce Şikayet Et
    aglama gulum aglamaaa
    Cevapla
  • Fb21 2 yıl önce Şikayet Et
    Devamlı ağlıyor emzik lazım Cimbom’a
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle