Morutan'ın menajeri açıkladı! 'Terim'in kararı sonuçta'

Galatasaray'da yedek kalan ve Sivasspor maçında oyuna girmeyen Morutan'ın son durumu hakkında menajer Victor Becali'ye konuyla ilgili soru yöneltildi.

Morutan'ın menajeri açıkladı! 'Terim'in kararı sonuçta'
Morutan'ın menajeri açıkladı! 'Terim'in kararı sonuçta'
GİRİŞ 14.12.2021 18:33 GÜNCELLEME 14.12.2021 18:47
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Victor Becali, Galatasaray'da Morutan'ın yedek kalmasıyla ilgili konuştu. 

Rumen basınında GSP Romania'ya konuşan Victor Becali, Fatih Terim'in Morutan'ı çok sevdiğini ve ona çok güvendiğini söyledi. 

Menajer Victor Becali, "Morutan'ın son zamanlarda yedek kaldığı doğru. Ancak Fatih Terim'in neden böyle karar verdiğini bilemem tabii. Tek bildiğim Fatih Terim'in Morutan'ı çok sevdiği ve ona güvendiği. Galatasaray, Sivasspor'a karşı zor bir yolculuk yaptı. Belki uyum sorunu olabilir. Belki teknik karar. Bu Fatih Terim'in kararı sonuçta."  ifadelerini kullandı. 

Morutan bu sezon Galatasaray formasıyla ligde oynadığı 12 maçta 3 gol attı ve 2 asist yaptı. 

YORUMLAR 8
  • Mevlütt 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam neden oynamıyor diye soran yok
    Cevapla
  • Emrah 2 yıl önce Şikayet Et
    Morutan yoksa gs yok gibi adam dinamo feguli oldugu zaman adam sıkışıyor bunu görmüyorlar mı bunu
    Cevapla
  • vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    siz tanımazsınız fatihi biz anlatıverelim. terim adam kayırır onun öz evlatları vardır. mesela babel ve feghouli. Bunlar hiç bişey yapmasalar bile onların yeri garanti olur. ayrıca fatih pahalı iş yapmayan ve yaşlı oyuncuları çok sever ve onlarda ölümüne inat eder. Her maç iyi oyna bir maçta tökezlediğin anda bu iş yapamazlar senin yerine 11e giriverir sen anlamazsın bile. Ayrıca asla hata yaptığını kabul etmez çünkü o hata yapsa bile o hata doğru sonuç vermelidir kendisinin inancı budur. yani sözün özü o imparatordur onu eleştiremezsin ne yapsa doğrudur. kendi sözüyle bitirelim: istediği kadar saçmalasa da taraftar "Vardır hocamın bir bildiği" demek zorundadır
    Cevapla
  • Fetti 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam bu takımda bu kadroda her türlü oynar.
    Cevapla
  • samii 2 yıl önce Şikayet Et
    Vasıfsız 3. Sınıf topçu. 4. Torbadaki Romanya milli takımına bile giremiyor. Kaça kakaladılar acaba. Serdar gürlerin tırnağı olamaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle