Galatasaray açıkladı! Muslera'dan kötü haber

Sivasspor maçında sakatlanan Fernando Muslera’nın sol diz iç yan bağlarında ileri derecede yırtık, ön çapraz bağında esneme tespit edildi.

GİRİŞ 14.12.2021 14:23 GÜNCELLEME 14.12.2021 23:03
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray'ın, deplasmanda DG Sivasspor'a 1-0 mağlup olduğu müsabakada takım arkadaşı Luyindama ile çarpışarak yerde kalan ve daha sonra oyuna devam edemeyen tecrübeli file bekçisi Muslera'nın, bugün yapılan tetkiklerinin ardından sol diz iç yan bağlarında ileri derecede yırtık, ön çapraz bağında esneme tespit edildiği bildirildi.

Galatasaray'ın resmi sitesinden konuya ilişkin yapılan açıklama şu şekilde:

"Profesyonel futbolcumuz Fernando Muslera’nın bugün sponsor hastanelerimizden Medical Park Bahçelievler Hastanesi’nde yapılan tetkiklerinin ardından sol diz iç yan bağlarında ileri derecede yırtık, ön çapraz bağında esneme tespit edilmiştir.
Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır.

Fernando Muslera ile yaşadığı çarpışma pozisyonunun ardından sol dizinde esneme oluşan ve günü anti-ödem tedavisiyle geçiren oyuncumuz Christian Luyindama’nın MR tetkikleri ise dizindeki ödemin geçmesinin ardından yarın gerçekleştirilecektir."

8-10 hafta arası yok!

Tecrübeli file bekçisinin sahalardan ne kadar uzak kalacağı netleşti. Tecrübeli file bekçisinin sahalardan ne kadar uzak kalacağı netleşti. Gelen bilgilere göre; Muslera, 8-10 hafta arası takımdan ayrı kalacak.

YORUMLAR 24
  • Adalet 2 yıl önce Şikayet Et
    Neden takimi yillardir satan terim sakatlanmiyir git ulan git
    Cevapla
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    neden galatasarayın iyi bir yedek kalecisi yok? madem rotasyon yapıyorsun fatih hoca kaleci almak aklına gelmiyor mu? bel bağladın musleraya hata yaptın
    Cevapla
  • Olur mu 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu muslera yalandan yattı bak sen şu işe ya !! Yalandanda sakatlanmış hele işe bak sen ya tüh!! Allah gs antilerine muslara kadar taş düşürsün kafasına inşallah
    Cevapla
  • Sen aciz 2 yıl önce Şikayet Et
    Bi adamsın vatandaş nickli kardeş. Kime tekme atmış muslera hem attıda hakemler görmedi he kardeş
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen gole giden rakip oyuncuya ahlak dışı davranıp, karnına tekme atarsan bir gün İLAHİ adalet de bu şekilde tecelli eder işte muslera efendi. Bu arada YİĞİDOLAR'a selam olsun nefis bir goldü.
    Cevapla
  • ismail 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun Muslera , sen varken takım zaten yedinciydi. Ara transferde iyi bir kaleci alınmalı, en azından kiralanmalıdır
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Zaten sakatti bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle