Marcao, İtalyan devlerinin radarında! 25 milyon Euro...

İtalyan ekipleri Napoli ve Roma'nın, bu sezon gösterdiği performansla kendine hayran bırakan Marcao için devre arasında teklif yapacağı belirtildi!

Marcao, İtalyan devlerinin radarında! 25 milyon Euro...
Marcao, İtalyan devlerinin radarında! 25 milyon Euro...
GİRİŞ 11.12.2021 10:38 GÜNCELLEME 11.12.2021 23:03
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Lazio deplasmanında performansıyla herkesi kendine hayran bırakan Marcao, Galatasaray Yönetimi'nin iştahını kabarttı. Sarı-Kırmızılılar, 25 milyon Euro'nun altındaki tekliflerle ilgilenmeyecek. Sarı-Kırmızılılara göre, Marcao transferi için yaşanacak rekabette bu rakamın daha da yukarı çıkma ihtimali yüksek görünüyor.

Napoli ve Roma istiyor!

Napoli ve Romalı yetkililer, Roma Olimpiyat Stadı'nda izledikleri Brezilyalı stopere hayran kaldı. Her iki İtalyan devinin temsilcileri, Marcao için olumlu rapor hazırlarken, devre arasında resmi tekliflerini iletecekleri öğrenildi. Yönetim ise 25 milyon Euro'nun altındaki bir öneriyi değerlendirmeye bile almayacak. 

YORUMLAR 16
  • kerrem 2 yıl önce Şikayet Et
    benide alın marcocum giderse kim döver beni
    Cevapla
  • Cimbimbom 2 yıl önce Şikayet Et
    Zamanı geleni ve iyi teklif geleni satacaksın (oğlan dura dura koç olur kızlar dura dura iç olur) sözünü hatırlayıp koç olmadan iç olmadan zamanı geldiyse satacaksınız.
    Cevapla
  • Bülent Can Oğul 2 yıl önce Şikayet Et
    25 milyon euro çok az çünkü şuan avrupada stoper kıtlığı var marcao nun bu performası en az 35 milyon eurodan başlıyor.Ama marcao yu devre arasında satmak hata çünkü avrupada son 16 tıya kalmış bir takım olarak marcao büyük ihtiyaç. yeri çok zor doldurulur.
    Cevapla
  • Fevzi 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam 25 e bizden Roma'ya gitti diyelim, Roma'dan başka takıma giderken en az 50 milyona gider ve bu bizim oyuncuyu ucuza sattığımızı gösterir
    Cevapla
  • lider trabzonlu 2 yıl önce Şikayet Et
    adamin her girişi faul.tam bir kazma
    Cevapla
  • Gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    Oynadığı maçlarda takımı en ez gol yiyen olduğu içinmi kazma yoksa diğer takımlar gs düşmanı olduğu içinmi .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle