Elmas ve Terim bir araya geldi! Transfer zirvesi

Avrupa Ligi'nde gruptan lider çıkan Galatasaray'da başkan Burak Elmas ve Fatih Terim transfer için bir araya geldi ve yeni yol haritası belirlendi.

Elmas ve Terim bir araya geldi! Transfer zirvesi
Elmas ve Terim bir araya geldi! Transfer zirvesi
GİRİŞ 11.12.2021 09:58 GÜNCELLEME 11.12.2021 22:25
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İtalya'da Lazio'ya boyun eğmeyen ve Avrupa Ligi E Grubu'ndan namağlup lider çıkan Galatasaray'da olağanüstü transfer zirvesi gerçekleşti. Başkan Burak Elmas ve teknik direktör Fatih Terim, Lazio maçının hemen ardından bir araya gelerek, yeni yol haritasını belirledi.

Önemli kararların alındığı toplantıdan, "Gençleştirme operasyonuna devam" görüşü çıktı. Yüksek kontratlı oyuncularla yavaş yavaş yolları ayırmaya hazırlanan Sarı- Kırmızılılar, Fatih hocanın belirlediği listeyi ne pahasına olursa olsun eksiksiz bir şekilde transfer etmek üzere kolları sıvadı.

Kadroda düşünülmeyen isimlerin listesini de veren Terim'in gözden çıkardığı oyuncular doğrultusunda, takviyelerin sayısı da artacak. İlk etapta, 6 numara, 8 numara, 10 numara, kanatlara ve forvete transfer planlanıyor.

Fatih hoca ayrıca birer yerli kaleci, stoper ve sağ bek alınmasını da istiyor. Bütçe ve limitlerin durumuna göre operasyonun en kısa sürede tamamlanması ve ara transfer başlar başlamaz gündemdeki oyunculara resmi imza attırılması hedefleniyor.

Yerli listesi de güçlü sağ kanat ve forvet arkası için Parma'dan Dennis Man'la görüşen Sarı-Kırmızılılar, 8 numaraya Benfica'dan Gedson Fernandes'i, 6 numaraya da Bodo Glimt'ten Patrick Berg'i almaya çalışacak.

Başkan Elmas, bu oyuncularla ilgili ne gerekiyorsa yapılacağının müjdesini verdi. Ayrıca yerli kaleci olarak İrfan Can Eğribayat, sağ bekte Bursaspor'dan ayrılan İsmail Çokçalış, stoperde Kaan Ayhan ve yine ön liberoda Okay Yokuşlu isimleri ön plana çıkıyor.

YORUMLAR 11
  • net 2 yıl önce Şikayet Et
    Kaan Ayhan ve yine ön liberoda Okay Yokuşlu asla alınmamalı milli takımda da olmamalılar... çook daha iyileri bulunmalı alınmalı
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Okan kocuk bence irfancandan daha iyi Van an hooltc ve Babel yerine ortasahaya dinamizimkatacak biri lazim
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Ulan listeye bak takımı tamamen sifirlicak gene birsuru masraf
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    marcao ve keremi 40a satilirsa babel arda fatih öztürk feghouli uzatilmazsa gelecek parlak yönetim dogru kararlar alip yine genc ve yetenekli futbolculari alip parlatip satmasi lazim ticaret budur
    Cevapla
  • RECEP ALTIN 2 yıl önce Şikayet Et
    15transfer daha geliyor yaşasın sinyorita
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle