Galatasaray için Luka Jovic iddiası!

Galatasaray'ın, bu sezon Real Madrid'de süre almakta zorlanan ve devre arasında kiralanması beklenen Luka Jovic'in peşinde olduğu iddia edildi.

Galatasaray için Luka Jovic iddiası!
Galatasaray için Luka Jovic iddiası!
GİRİŞ 06.12.2021 11:32 GÜNCELLEME 06.12.2021 11:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ara transferde kadrosuna golcü takviyesi yapmaya hazırlanan Galatasaray'ın Real Madrid'in 23 yaşındaki Sırp santrforu Luka Jovic'i takibe aldığı ileri sürüldü.

Bu sezon Real Madrid formasıyla La Liga'da sadece 144 dakika, Şampiyonlar Ligi'nde de 35 dakika şans bulabilen Jovic'in, devre arasında kiralanmasının gündeme geldiği öğrenildi.

İspanyol basını, genç hücumcuya talip olan kulüplerden birinin de Galatasaray olduğunu bildirdi!

Galatasaray'ı takibe aldı!

Sırp golcü Jovic'in sosyal medya hesabından Galatasaray'ı takibe alması ise iddiaları güçlendirdi.

63 milyon Euro'ya aldılar

Real Madrid, Jovic'i 2019 yazında tam 63 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek Frankfurt'tan transfer etti. Geçen sezonun devre arasında bir kez daha eski kulübüne kiralanan genç yetenek, İspanya'da henüz beklentileri karşılayabilmiş değil. Ülkesinde Kızılyıldız formasıyla 48 maçta 13 gol atan, Frankfurt'ta 93 maçta 40 kez fileleri havalandıran Jovic, Real'de ise 40 maçta 2 golde kaldı. İspanyol devi, genç oyuncuyu bir kez daha kiralık vererek yıldızını tekrar parlatmak istiyor.

Mohamed & Diagne topun ağzında

Sarı-Kırmızılı ekibin kadrosundaki iki golcü, Mostafa Mohamed ve Mbaye Diagne ile devre arasında yolların ayrılması ihtimali oldukça yüksek. Mohamed'in 4 milyon dolarlık satın alma opsiyonunu kullanıp, 10 milyon Euro'nun üzerinde bir bedelle Fransa'ya satmaya hazırlanan Galatasaray Yönetimi, iyi bir teklif gelmesi halinde Diagne'nin satışına da onay verecek. Bu durumda gündemdeki Jovic'in yanı sıra Rumen forvet Andrei Ivan'ın transferine de ağırlık verilmesi planlanıyor.

YORUMLAR 4
  • gökhan 2 yıl önce Şikayet Et
    fener alsın
    Cevapla
  • Sakarya / Sapanca 2 yıl önce Şikayet Et
    G.Sarayın bu oyuncunun parasını ödeyebilir mi sizce
    Cevapla
  • Değil mi? 2 yıl önce Şikayet Et
    Öder falcao ya ödeyen binada ödeyebilir de ayrıca bir soru da sana Peki Ödemek zorunda mı? Beşiktaş nasıl aldı Barçanın yıldızını o şekilde Galatasaray da alabilir
    Cevapla
  • samii 2 yıl önce Şikayet Et
    Her sene Şampiyonluktan umudu kalmayan takımlar transfere erken başlar. Yoksa nasıl taraftarın dikkatini çekecekler.
    Cevapla