Tahkim Kurulu'ndan Fatih Terim kararı!

Tahkim Kurulu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e verilen 6 maçlık ceza için yaptığı itirazı reddetti ve kararı onadı.

Tahkim Kurulu'ndan Fatih Terim kararı!
Tahkim Kurulu'ndan Fatih Terim kararı!
GİRİŞ 02.12.2021 19:48 GÜNCELLEME 03.12.2021 10:26
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e verilen 6 maçtan men ve 59 bin TL para cezası için yaptığı itirazı reddetti ve kararı onadı.

Yani Malatyaspor maçında 1 maçlık cezasını çeken Terim, Altay, Sivasspor (d), Başakşehir, Adana Demir (d) ve Antalyaspor maçlarında da takımın başında olamayacak.

Öte yandan Tahkim, Galatasaray Başkanı Burak Elmas'a verilen 30 bin TL para cezası kararının da onandığını açıkladı. Kurul ayrıca, yönetici Rezan Epözdemir'e verilen toplamda 3 ay 21 gün hak mahrumiyeti ve 125 bin TL para cezasına yapılan itirazı kabul etti ve cezayı kaldırdı.

YORUMLAR 66
  • Tarafsız 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz boyle bir tff istemiyoruz!!
    Cevapla
  • orhan 2 yıl önce Şikayet Et
    sezon sonuna kadar versinler gs kurtulur.
    Cevapla
  • ammar 2 yıl önce Şikayet Et
    Hersene 10 maç 6 maç ceza nedir bu arkadaş Galatasarayı bu kadar açıkça hedef aldığınızı belli ediyorsunuz sahada yanamiyor masa başı oynuyorsunuz yazık. Birde TERİME bu kadar ceza veriyorsunuz da verilen yalnış kararlarla Takımları mahveden hakemlere neden bişey olmuyor
    Cevapla
  • Tolga 2 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış kararlar sadece Terim in maçlarında mı oluyor ? Buna karşın Terim yaptığı edepsizlikleri hangi teknik direktör yapıyor ? Herkes HADDİNİ bilmeli önce, ahlaklı olmalı, başarı sonra gelsin.
    Cevapla
  • ercisli 2 yıl önce Şikayet Et
    fatih terim her sezon ya hakeme ya rakip takım yedek kulübesine yada yöneticilere ağza alınmayacak küfürler edip paçayı sıyırıyordu bu kez sıyıramadı zorunuzamı gitti. ahmet ağaoğlu alanya maçında top toplayıcı çocuklara bile küfür etti o ne ceza aldı.burdan bile başka takımlara çamur atmayın.önce bi bakın sayın sinyorita neler yapıyor
    Cevapla
  • VATANDAŞ 2 yıl önce Şikayet Et
    TÜRK DEVLETİNİn, FUTBOL FEDERASYONUNU, BASMA YA GİTTİĞİ, KEBABÇI DÜKK ANI ZANNETTİ.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle