Galatasaray aradığı 6 numarayı Mısır'da buldu!

Galatasaray'ın devre arasında Mısır'ın Al Ahly takımında forma giyen Hamdi Fathi'yi kadrosuna katmak istediği ifade edildi.

Galatasaray aradığı 6 numarayı Mısır'da buldu!
Galatasaray aradığı 6 numarayı Mısır'da buldu!
GİRİŞ 30.11.2021 11:45 GÜNCELLEME 30.11.2021 21:59
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Avrupa Ligi'nde yoluna dolu dizgin devam eden ancak ligde istediği sonuçları alamayan ve zirvenin 14 puan uzağına düşen Galatasaray, Ocak ayında yapılacak olan transferlerle yeniden zirve yarışına ortak olmak istiyor. 

Sosyal medyadan duyurdu

Sarı kırmızıların transfer gündemine bir çok isim gelirken, Haber Global Muhabiri Berk Göl, Galatasaray'ın 6 numara adayını açıkladı.

İlk aday Hamdi Fathi

Berk Göl sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Mısır kaynaklarımdan da doğrulattım. Galatasaray'ın 6 numara için ilk adayı Al Ahly forması giyen Hamdi Fathi. Hamdi Fathi transferi gerçekleşmezse hedef yeniden Patrick Berg" ifadelerini kullandı.

Sözleşmesi 2026'da bitiyor

kulübü Al Ahly ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki Mısırlı futbolcunun güncel piyasa değeri 1 milyon euro.

Mısır dışında oynamadı

Mısır dışında hiçbir kulüpte forma giymeyen Fathi, bu sezon Al Ahly ile 7 maça çıktı. Hamdi Fathi bu maçlarda 2 gol kaydetti.

Geçen sezon 34 maça çıktı

27 yaşındaki futbolcu ğeçtiğimiz sezon 34 maçta sahada yer alırken, 3 asist yaptı.

1,5 milyon euroya transfer oldu

Al Ahly Kulübü Hamdi Fathi'yi 2018-19 sezonun devre arasında SC Enppi'den 1.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katmıştı.

YORUMLAR 2
  • mücahit 2 yıl önce Şikayet Et
    Altımızı oyuyorlar böyle
    Cevapla
  • K.Maraşlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu oyuncuyu tanımıyorum, Ama lütfen iyi bir altı numara olsun. Takımın buna çok ihtiyacı var.
    Cevapla