'Hakem konuşmak istemiyordum ama canımı çok acıttı'

Galatasaray'ın yardımcı antrenörü Selçuk İnan, Yeni Malatyaspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

'Hakem konuşmak istemiyordum ama canımı çok acıttı'
'Hakem konuşmak istemiyordum ama canımı çok acıttı'
GİRİŞ 28.11.2021 22:50 GÜNCELLEME 28.11.2021 22:50
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın yardımcı antrenörü Selçuk İnan, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında 0-0 berabere kaldıkları Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçıyla ilgili, "İstediğimiz oyunu belki tamamıyla sahaya yansıtamadık ama gene de kazanmak için gereken bütün pozisyonları yakaladık, sonuçlandıramadık bunun için de çok üzgünüz." dedi.

İnan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, vefat eden eski başkanları Mustafa Cengiz'in ailesine ve camialarına başsağlığı diledi, Cengiz'in kaybından dolayı üzüntü duyduklarını söyledi.

Selçuk İnan, "Maçla ilgili söylemek istediğim aslında çok şey var. Ama bugün buraya geldim. Çok üzgünlerdi. Gönül isterdi ki aslında oyunla ilgili konuşmak. Artık o bir klasik haline geldi, sürekli hakemleri konuşuyoruz. Bizi de buna mecbur ediyorlar açıkçası." dedi.

Sadece bir şeye değinmek istediğini vurgulayan İnan, şunları kaydetti:

"Son dakikalarda attığımız golü önce hakem veriyor. Ben de çok yakındım dördüncü hakeme ve gittim dördüncü hakeme, 'Neden golü verdikten sonra iptal etti?' diye sordum. Bana 'Yukarıdan haber bekliyor' dedi. 'VAR'dan' ama ben aslında doğrusunu biliyorum. Bunu hocamla da paylaştım. İçerde kurallarda bir karar verdikten sonra VAR hakemi genelde karışmıyor, ufak tefek şeylerde, hakem de bunu biliyor. Gol verseydi eğer VAR'dan çağrılmayacaktı ki zaten VAR yok gibiydi. Çağrılmayacağını bildiği için aslında verdiği golü tekrardan iptal etti. Aslında bu niyet bizi çok üzmeye başladı. Bunu sizle paylaşmak istiyorum. Çünkü yüzde 100 bir penaltımız verilmedi. Orada VAR'ın çağırmaması da hepimizi hayretlere düşürdü, çok üzgünüz gerçekten. Ben hiç aslında hakem konuşmak istemiyordum ama canımı çok acıttı. Çünkü bütün oyuncularımız içerde o kadar üzgündü ki ve herkes sadece hakemi konuşuyor. Biz de artık sürekli hakemleri konuşmaktan sıkıldık aslında. Diğer takımlar da bundan şikayetçi, 'evet destek vermemiz lazım' diyoruz ama bazen de kötü niyet hissettiğiniz zaman çok üzülüyorsunuz, sizin canınızı acıtıyor. Onun dışında evet aslında istediğimiz oyunu belki tamamıyla sahaya yansıtamadık ama gene de kazanmak için gereken bütün pozisyonları yakaladık, sonuçlandıramadık bunun için de çok üzgünüz."

YORUMLAR 14
  • harun 2 yıl önce Şikayet Et
    Bütün hakemler istisnasız kötü niyetlidir. Dertleri daima sahadaki oyundan rol çalmaktır. Herhangi bir takım rakibe karşı oynarken her zaman sahada tek bir takıma karşı mücadele ettiğini düşünmemeli daima hakemi de hesaba katmalı ve oyunun sonunda hakemi de yenmelidir. Başka türlü maçı kazanamazsın. Zaten Türkiye'deki takımların futbol oynamak gibi bir derdi yok Maç sonuna kadar 10 kişiyle defans yapıp yerden kalkmayarak zaman geçiriyorlar. Bu takımları futbolunla ezeceksin.. Ezemiyorsan hakem konuşman normal çünkü Türkiye'deki hakemlerin amacı bu sana nefes aldırmazlar.
    Cevapla
  • KAPLAN6161 2 yıl önce Şikayet Et
    Kazanmak için ne yaptığını anlayamadım.
    Cevapla
  • Kenan 2 yıl önce Şikayet Et
    Hakem doğru karar verdi diyemi bunların zoruna gidiyor ne enteresan yaaa
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Hakemin hangi kararları doğru söylesene bana niye avrupada oynadiklarinda sıkıntı yok hakem maçı yönetmedi katletti maçı biraz geniş acılı bakin tek takım taraftarı olarak bakmayin
    Cevapla
  • German 50. 2 yıl önce Şikayet Et
    Oyun sifir çene bol ,Hakemin suçu yok ,Suçlu olan senin Hocan,kişiliğini yakişani yapsaydi Takımının başında olurdu.
    Cevapla
  • Enes 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen 2000 yılında da aynı başarıyı yapan ve Avrupanın en iyisi yapan da o.
    Cevapla
  • Akıncı Imam 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendi futbolcularinda hiç suçu arama
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle