Galatasaray'ın ligde tadı yok!

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray deplasmanda, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Galatasaray'ın ligde tadı yok!
Galatasaray'ın ligde tadı yok!
GİRİŞ 28.11.2021 20:59 GÜNCELLEME 28.11.2021 21:19
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray ile Öznur Kablo Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldi. Yeni Malatya Stadı'nda oynanan mücadele 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Hafta içi UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya'yı 4 golle geçen Galatasaray, bu sonuçla 22 puana ulaştı. Yeni Malatyaspor ise 13 puana yükseldi.

SUMUDICA KIRMIZI KART GÖRDÜ

Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Marius Sumudica 90+6. dakikada saha içine girdiği gerekçesiyle kırmızı kartla cezalandırıldı.

Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray sahasında Altay'ı konuk edecek. Malatyaspor ise Konyaspor deplasmanına gidecek.

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor: 0 - Galatasaray: 0

Stat: Yeni Malatya

Hakemler: Atilla Karaoğlan, Samet Çavuş, Osman Gökhan Bilir

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor: Ertaç Özbir, Semih Kaya, Sadık Çiftpınar, Wallace, Haddadi, Karim Hafez, Jospin, Mallan (Dk. 90+4 Mert Miraç Altıntaç), Ndong, Mounir, Adem Büyük (Dk. 86 Kubilay Kanatsızkuş)

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Marcao, Nelsson, Van Aanholt (Dk. 78 Ömer Bayram), Taylan Antalyalı, Barış Alper Yılmaz (Dk. 46 Kerem Aktürkoğlu), Berkan Kutlu (Dk. 64 Halil Dervişoğlu), Emre Kılınç (Dk. 46 Cicaldau), Babel (Dk. 64 Feghouli ), Diagne

Kırmızı kart: 90+5 Sumudica (Teknik direktör) (Öznur Kablo Yeni Malatyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 20 Jospin, Dk. 69 Sadık Çiftpınar, Dk. 83 Mallan, Dk. 84 Karim Hafez, Dk. 90+5 Kubilay Kanatsızkuş (Öznur Kablo Yeni Malatyaspor), Dk. 59 Kerem Aktürkoğlu, Dk. 88 Feghouli (Galatasaray)

YORUMLAR 88
  • Cimbom lu 2 yıl önce Şikayet Et
    Terim sana sesleniyorum kazandırdığın kadar belki daha fazla kaybettirdiğin var bunu bilesin. Bu istikrarsızlık ne, bir türlü bitmedi istikrarsızlık. Herkes çok sıkıldı artık. Futboldan soğuduk.
    Cevapla
  • esso 2 yıl önce Şikayet Et
    Sampiyon belli zaten. Adamlar 13 Puan ileride neyi konusacagiz ?
    Cevapla
  • TIRIS 2 yıl önce Şikayet Et
    Terim cam kafeste olunca hakemler rahat bir maç yönetti.
    Cevapla
  • Babavatan 2 yıl önce Şikayet Et
    Her kes uyandı artık 3 büyükler hikaye borç batağında hatta batmış durumda avrupada tokatlayıp gönderiyorlar bizi hade bizi 2011 de bitirdiler gs ve bjk nasıl bu duruma düştü asıl bu sorgulansin ha bu sene kim şampiyon olursa olsun seneye sampiyonlar ligine direk katılamaz elenir uefada yoluna devam eder
    Cevapla
  • Olsun 2 yıl önce Şikayet Et
    Olsun
    Cevapla
  • adsız... 2 yıl önce Şikayet Et
    bu yıl hekemler ne halt yiyorsa 2011 de de aynısıydı. ama gözünüz kör kulağınız sağır diliniz gerçekleri söyleyemeyecek kadar lal, beyin desen israf
    Cevapla
  • Mahmut Cebel 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de yeterince kupası var. Avrupa'da yoluna dolu dizgin devam ediyor. Helal olsun Avrupa'da iş yapacak tek takım Galatasaray'dır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle