Tam 8 kulüp Kerem'i izlemeye geliyor!

Avrupa'dan 8 kulübün, Kerem Aktürkoğlu'nu sarı-kırmızılıların UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya ile oynayacağı maçta izleyeceği öğrenildi.

Tam 8 kulüp Kerem'i izlemeye geliyor!
Tam 8 kulüp Kerem'i izlemeye geliyor!
GİRİŞ 25.11.2021 10:13 GÜNCELLEME 25.11.2021 10:13
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Bu sezon hem Galatasaray hem de Milli Takım formasıyla çok iyi bir performans sergileyen Kerem Aktürkoğlu'na Avrupa kulüplerinin ilgisi giderek büyüyor. Bugün oynanacak Marsilya maçında genç futbolcuyu tam 8 kulübün canlı olarak izleyeceği öğrenildi.

FRANSIZ, İSPANYOL, İTALYAN...

Fransa'dan Lille ve Lyon, Almanya'dan Stuttgart, Wolfsburg ve Frankfurt, İtalya'dan Roma ve Atalanta ile İspanya'dan Valencia'nın gözü Kerem'de olacak.

TEKLİF KESİN OLARAK GELECEK

Bu 8 kulübün scoutlarının Marsilya maçı için akreditasyon yapacağı gelen bilgiler arasında. Kerem için devre arasında Galatasaray'a teklif yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

YENİ SÖZLEŞME GELİYOR

Gelen bilgilere göre sarı-kırmızılılar kısa süre içinde genç futbolcuyla yeni sözleşme yaptığını duyunacak. Kerem'in sözleşmesine serbest kalma bedeli de konulacak. 23 yaşındaki Kerem Aktürkoğlu son olarak F.Bahçe derbisinde çok iyi bir futbol oynamış ancak çabaları yetmemişti. (Takvim)

YORUMLAR 19
  • aktürkoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Bonservis bedeli direk 50 milyon.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Roma ve Valencia onun için iyi bir kariyer basamağı olur
    Cevapla
  • Vahit 2 yıl önce Şikayet Et
    Daha çok genç biraz Galatasaray da pisip en azından 1 -2 yıl daha kendini geliştirip güç kazanırsa avrupada iyi bir kulüpte iyi bir is çıkarır
    Cevapla
  • erkan 2 yıl önce Şikayet Et
    bi ülkede fenerli futbolcu ferdiyi bile kerem den iyi diyen bir yazar topluluğu varken Keremi tabiki cekemeyenler 2 sene daha bizde oynamalı kuvvet kazanmalı adam milli formayla bile 4 maçta 3 gol attı boru değil. anlayan anlasin
    Cevapla
  • Altan 2 yıl önce Şikayet Et
    Yok 80 kulüp izlemeye geliyor bulunmaz Hint kumaşı.
    Cevapla
  • Serce 2 yıl önce Şikayet Et
    Sevinmen gerekir ayip
    Cevapla
  • S. A 2 yıl önce Şikayet Et
    Kaliteli futbolcu 80 degil 100 kulüpte gelir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle