Galatasaray'da Fatih Terim'den Diagne kararı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe derbisinde beklentilere yanıt veremeyen Halil’in yerine, oyuna sonradan girip etkili olan Diagne ile Marsilya maçına başlamanın planlarını yapıyor.

Galatasaray'da Fatih Terim'den Diagne kararı
Galatasaray'da Fatih Terim'den Diagne kararı
GİRİŞ 24.11.2021 12:16 GÜNCELLEME 24.11.2021 12:16
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, derbiden sonra radikal kararlar almaya hazırlanıyor.

Tecrübeli hoca, Fenerbahçe derbisinde beklentilere yanıt veremeyen Halil’in yerine, oyuna sonradan girip etkili olan Diagne ile Marsilya maçına başlamanın planlarını yapıyor.

UEFA Avrupa Ligi maçında forvet hattında tercihini Senegalli oyuncudan yana kullanmayı düşünen sarı-kırmızılı çalıştırıcı, Muhammed ve Halil’i ise bu zorlu maçta hamle oyuncu olarak değerlendirmek istiyor.

Terim’in, zorluk derecesi yüksek bu maçta yine üçlü orta saha ile çıkması bekleniyor.
Deneyimli teknik adam, yarınki Marsilya maçında orta alanı Taylan-Berkan-Cicaldau üçlüsüne emanet etmenin çalışmasını yapıyor. Böylece dengeli ve kontrollü bir oyun düşünen tecrübeli hoca, Avrupa kulvarındaki başarılı çizgisini devam ettirmeyi amaçlıyor.
Marsilya karşısında alınacak başarılı sonucun, Galatasaray’daki moral motivasyonu yerine getireceğini bilen Terim, bu karşılaşmaya birçok nedenden dolayı önem veriyor.

YORUMLAR 18
  • 1905.cimbom 2 yıl önce Şikayet Et
    terim gerçekten yeter sende bizde bıktık emekli ol vekil senle gs başka hiç bir takım çalışmaz vallahi de billahide çalışmaz
    Cevapla
  • Burak 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terim hala uslanmadi.Hatta yaşlandıkça daha çok hata yapıyor.Hakem hatalarına rsgmen GS fark atardı bu takıma hemde 10 kisilyle adam mutlak yenmek için tskim cikarmiyor Defans toptan fenerbshce sahsdinds Allah akıl versin.Sonrada faul olmafina rağmen kesinlikle faul hakemin halt etmedi sonucu vardaki armut hskeminde yeniliyirdun.Adam bak gibiler gol7de vermiyor.Smahic biri sebep değil yinede.her zaman ölü tskima Fatih moral oluyor
    Cevapla
  • Adem 2 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden fatih terim maç ta oyuncu değişikliğinden maç kazandırırdi simdi oyuncu deysikliyin de doğru karar veremiyor maç kaybediyoruz Mustafa muhammetle Emre kılıca takıntısı var gitsin okan gelsin
    Cevapla
  • yolcu 2 yıl önce Şikayet Et
    Terim sen gs sakın gitme cok güzel oluyor seni böyle destekliyorum
    Cevapla
  • Cemal Serbest 2 yıl önce Şikayet Et
    Diagne Galatasarayımızın santraforu olamaz birincisi ellerini çok kullanıyor faul yapıyor.2.hızlı değil.3.kafaya yükselemiyor.bence Muhammed ilk santrafor tercihi olmalı fatih hocanın yazık ediyor takıma Muhammede herhalde ayrılmak istiyor fenere maçı hediye etti hepimizi kahretti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle