Fatih Terim derbide kırmızı kart gördü!

Süper Lig'in 13. haftasındaki Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin 90+6. dakikasında teknik direktör Fatih Terim kırmızı kart gördü.

Fatih Terim derbide kırmızı kart gördü!
Fatih Terim derbide kırmızı kart gördü!
GİRİŞ 21.11.2021 21:27 GÜNCELLEME 21.11.2021 21:30
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Süper Lig 'in 13. haftasındaki derbide Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti. Maçın son anlarında maçın hakemi Halil Umut Meler ile Fatih Terim arasında sert bir diyalog yaşandı.

Devrenin sonlarına doğru yaşanan bir pozisyonda top taca doğru çıkacakken çizgide bulunan Fatih Terim'e çarptı. Ardından karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler ile Fatih Terim arasında hararetli bir tartışma yaşandı ve Terim sarı kart gösterdi.

Çizgiyi ihlal ettiğini söyleyen Halil Umut Meler'e Fatih Terim de 'Bir daha yaparım ne yapacaksın beni mi atacaksın!' cevabını verdi. 

Maçın son anlarında ise Fenerbhçe'nin attığı ikinci golün ardından Halil Umut Meler'e sert itirazları sonrasında ikinci sarı kartı gördü ve kırmızı kartla tribüne gönderildi.

YORUMLAR 33
  • TIRIS 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu terim denen adam ne yapsa yeridir. Adamı İmparator yaptınız. Adını dev bir stat'a verdiniz. Herkese esip gürlerken herkes kuzu gibi sustu. Bu adam şımarmasın da kim şımarsın.
    Cevapla
  • kayı boylu 2 yıl önce Şikayet Et
    onuruyla şerefiyle ruhuyla oynayanlar kazanmıştır kutlarım.... f.terim artık GS.yakasından düşmesilazım sporda kabadayılık kaba sabalık olmaz terimde bunlar mevcut o haller spor adamına yakışmaz. son 3 sezonda terim ceza nedeniyle 23 maç GS. başında sahaya çıkmamış bu durum zaten konuyu gösteriyor.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Hakeme helal olsun.
    Cevapla
  • Alim 2 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolunun mafya bozuntusu utanmasa sahaya girip oyun oynayacak, cizgideki topu tutuyor kart yiyincede hakeme küfrediyor ahlaksız utanmaz. Bu maçı milyonlarca insan izliyor senin o ahlaksız kelimelerini ve centilmenlik dışı hareketlerini kimse görmek zorunda değil, Bu adamı derhal Türk futbolundan uzaklaştırın.
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terime ve Sergen Yalçına hiç kimsenin kızmaya hakkı yok. Eldeki para ile ancak o kalitede oyuncular alınabilir, kulüp başkanlarımız ucuz ve kaliteli olsun istiyorlar. Ucuz ama kalitesiz oyuncular alınabildi. Bence de aşağıda sayılan oyuncuların hiçbir numarası yok ama üzgünüm teknik direktörler onlar ile devam etmek zorundalar. Kadroda Messi vardı da onlar mı oynatmadı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle