Johan Elmander'den Fatih Terim sözleri!

GS TV'ye açıklamalarda bulunan Galatasaray'ın eski futbolcusu Johan Elmander, "Fatih Terim, o bir master, kral. Onunla çalışmak mükemmel olur." dedi.

Johan Elmander'den Fatih Terim sözleri!
Johan Elmander'den Fatih Terim sözleri!
GİRİŞ 19.11.2021 21:07 GÜNCELLEME 19.11.2021 21:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın eski futbolcusu Johan Elmander, Fenerbahçe derbisi öncesinde GS TV'nin konuğu oldu. 

"BENCE GALATASARAY KAZANACAK"

Derbilerin her zaman zor olduğunu söyleyen Johan Elmander, "Ne olacağını kestiremezsin. Dualarım, Galatasaray'ın kazanması yönünde. Bence kazanacaklar. Daha önce oyuncu olarak buradaydım. Şimdi bir taraftar buradayım. Galatasaray'ın yeri bende farklı. Oyuncuları, taraftarı ortamı ve takımı seviyorum." diye konuştu.

"KUPALARI, TÜM TARİHİ GÖRMEK GÜZEL"

Galatasaray'ın müzesini gezen İsveçli eski yıldız, "Tüm tarihi müzede hissedebiliyoruz. Daha önce burada bulunladım ve şimdi takımın tarihini görebilmek hçolh hoş. Daha önce tüm kupaları görme şansım olmamıştı. Tabii taraftarı da burada gezerken görmek ayrıca güzel." dedi. 

"FATİH TERİM BİR MASTER, KRAL"

Birkaç ay içinde İsveç'ten lisansını alacağını belirten Elmander, "Sonrasında bakalım neler olacak. Fatih Terim çok güçlü bir teknik direktör. Ancak tabii bir koç olarak onla olmak neden olmasın. Belki, ileride. Bakacağız. Fatih Terim, o bir master, kral. Onunla çalışmak mükemmel olur. Ancak tabii ilerisi için neler olacak bakacağız." ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 1
  • mücahit 2 yıl önce Şikayet Et
    Kral sensin. Abartmaya gerek yok Elmander
    Cevapla