Jaka Bijol'un menajerinden Galatasaray açıklaması!

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan 22 yaşındaki önlibero Jaka Bijol'un menajeri Robert Chibezh, Sloven futbolcunun sarı-kırmızılı takıma transferi hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Jaka Bijol'un menajerinden Galatasaray açıklaması!
Jaka Bijol'un menajerinden Galatasaray açıklaması!
GİRİŞ 18.11.2021 19:22 GÜNCELLEME 18.11.2021 19:22
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın transfer olacağı iddia edilen 22 yaşındaki önlibero Jaka Bijol'un menajeri Robert Chibezh, Rus basınına konuştu.

Robert Chibezh, oyuncusu Jaka Bijol'ün Galatasaray'a transferine sıcak bakmadığını belirtti. Genç futbolcunun menajeri, "Jaka Bijol'un, Galatasaray'ın kendisine olan ilgisine sıcak baktığını söyleyemem" ifadelerini kullandı.

'KARİYERİNE CSKA'DA DEVAM ETMESİ DAHA ÖNEMLİ' 

Jaka Bijol'un güncel takımı CSKA Moskova'da oynamaya devam etmesi yönünde konuşan menajer Robert Chibezh şu ifadeleri kullandı:

"Kariyerine CSKA'da devam etmesi ve bu kulüpte kariyerini sürdürmesi daha önemli."

'ŞU ANDA HER ŞEY BEKLEMEDE' 

Oyuncusunun CSKA Moskova ile yeni sözleşme imzalayıp imzalamayacağı sorusunun sorulması üzerine Robert Chibezh, "Sözleşmenin yenilenmesine dair net bir şey söyleyemem. Şu anda her şey beklemede. Görüşmelerimiz sürüyor. Aciliyeti olan bir durum değil" şeklinde konuştu.

1 GOL VE 1 ASİST 

22 yaşındaki Sloven orta saha CSKA Moskova formasıyla bu sezon Rusya Premier Lig'de 14 resmi maçta süre aldı. 1,90 boyundaki önlibero bu karşılaşmalarda rakip fileleri 1 kez havalandırdı. Jaka Bijol aynı zamanda 1 asist yaptı.

CSKA Moskova'da takımın değişilmez isimleri arasında yer alan 22 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 2022-2023 sezonunda bitecek. Tecrübeli futbolcunun menajeri yeni sözleşme istedikleri konusunda itirafta bulunurken, CSKA Moskova tarafından henüz resmi bir adım atılmadığı ifade edildi.

MİLLİ TAKIMDA DA OYNUYOR 

22 yaşında olmasına rağmen Slovenya Milli Takımı'nda da formasını bırakmayan Jaka Bijol, 17 kez ülkesinin formasıyla sahaya çıktı. Tecrübeli futbolcu bu karşılaşmalarda gol katkısı sağlayamadı.

Futbolculuk kariyerine NK Bravo altyapısında başlayan genç oyuncu, 2017-2018 sezonunda Rudar Velenje'nin yolunu tuttu. Burada göstterdiği performansla CSKA Moskova'nın dikkatini çeken Jaka Bijol, 2018-2019 sezonunda 400 bin euro bedelle Rus devine transfer oldu. Jaka Bijol geçtiğimiz sezon kiralık olarak Hannover 96 forması giydi.

ÇOK YÖNLÜ OLMASI DİKKAT ÇEKİCİ 

Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Jaka Bijol, güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor. Önlibero pozisyonunda oynayan 22 yaşındaki oyuncu zaman zaman stoper ve on numara mevkisinde de şans buluyor.

YORUMLAR 3
  • guney 2 yıl önce Şikayet Et
    Dibi düşüyordur bir Türk takımına transfer olmak için.malum 100bine oynayan vasat adam milyon eurolar alıyor.Adamın menejeri olayınfarkında:)
    Cevapla
  • Adanalı 2 yıl önce Şikayet Et
    forvet lazım bence. eldekiler iş yapmıyor. babel+diagne+mostafa 1 kerem etmiyor.
    Cevapla
  • Akim 2 yıl önce Şikayet Et
    manyaklar yalvarin yabancilara
    Cevapla