Marcao için transfer itirafı! 'İtalya'da görüşmelerimiz oldu'

Galatasaray'ın başarılı savunmacısı Marcao, Roma, Napoli ve İnter'le anılırken menajer George Gardi'den dikkat çeken bir açıklama geldi.

Marcao için transfer itirafı! 'İtalya'da görüşmelerimiz oldu'
Marcao için transfer itirafı! 'İtalya'da görüşmelerimiz oldu'
GİRİŞ 18.11.2021 10:53 GÜNCELLEME 18.11.2021 10:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İtalyan sitesi tuttomercatoweb'e konuşan Gardi, Marcao için İtalya'dan bir takımla görüştüklerini açıkladı.

George Gardi'nin açıklamaları şu şekilde:

"İtalya'da görüşmelerimiz oldu. Bazı dinamikler nedeniyle transfer gerçekleşmedi. Marcao birkaç yıldır İtalya'ya yakın. Farklı takımlar tekliflerini formüle ederek, somut ilgi gösterdiler. Türkiye'de sadece Galatasaray'da değil, tüm Türkiye liginin en önemli oyunculardan birisi"

Öte yandan Marcao da geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu ancak şu anda transferle ilgilenmediğini söylemişti.

Marcao, "Tek odak noktam Galatasaray. Burada oynamak çok büyük bir rüyaydı. Transfer söylentilerine kulak asmıyorum. Transfer durumlarını kulübe ve menajerime bırakıyorum. İki taraf için bir teklif gelirse konuşulacaktır. Bir şampiyonluk daha yaşamak, kupalar kazanmak istiyorum. Transfer söylentileri konsantrasyonumu bozabilir, bu yüzden ilgilenmiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 3
  • Satarlarsa 2 yıl önce Şikayet Et
    20 milyondan aşağı satmamaları lazım. Artı bir sonraki satıştan en az yüzde 30 koymaları lazım sözleşmeye. Marcaonun ondan üstüne geldiler ligde sırf gs zarar etsin diye qciz cikcikler marcao satılsa ülkeye döviz girecek. Bu hepimizin yararına ama beyin nerdeeee
    Cevapla
  • hata olur 2 yıl önce Şikayet Et
    Marcao, Bergomi, Baresi, Scirea ve Gentile gibi kaya gibi defans oyuncusu. Galatasarayın marcaoyu satması büyük hata olur.
    Cevapla
  • Enes 2 yıl önce Şikayet Et
    Marco bb
    Cevapla