İki Süper Lig ekibi Aytaç Kara için karşı karşıya!

Sezon başında Kasımpaşa'dan ayrılarak Galatasaray'a imza atan Aytaç Kara için Göztepe ve Altay karşı karşıya geldi.

İki Süper Lig ekibi Aytaç Kara için karşı karşıya!
İki Süper Lig ekibi Aytaç Kara için karşı karşıya!
GİRİŞ 17.11.2021 21:27 GÜNCELLEME 17.11.2021 21:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de 18 yıl aradan sonra birbirlerine rakip olan iki İzmirli Göztepe ve Altay, Aytaç Kara transferinde karşı karşıya geldi.

Orta sahaya takviye yapmak için kolları sıvayan teknik direktör Mustafa Denizli yönetimindeki Altay bir süre önce Galatasaraylı orta saha oyuncusu Aytaç Kara'ya talip olmuştu.

Yeni Asır'ın haberine göre; bu sezon özellikle orta alanda sıkıntılar yaşayan Göztepe de rotasını Aytaç'a çevirdi. Sarı-kırmızılılar, İzmir ekibi Altay'ın çok istediği 28 yaşındaki futbolcu için temaslara başladı.

SON KARARI AYTAÇ VERECEK

Sırp teknik direktör Nestor El Maestro'nun orta alanda etkisiz kalan Soner ve Yalçın'a alternatif olarak Aytaç'ın alınması için yönetime talepte bulunduğu öğrenildi.

Galatasaray'da forma şansı bulamayan ve devre arasında takımdan ayrılması muhtemel gözüken Aytaç'ın transferde son kararını vereceği ifade edildi.

İzmir'de doğan ve Altay alt yapısından yetişen başarılı orta saha eski kulübüne yakın gözükse de Göz-Göz'ün de teklifinin ciddi olduğu belirtildi. Aytaç'ın tercihini hangi ekipten yana kullanacağı merak konusu oldu.

YORUMLAR 3
  • Erim 2 yıl önce Şikayet Et
    Gel eski takımına
    Cevapla
  • Asalet 2 yıl önce Şikayet Et
    Karakter çok önemli
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne gerek var. Galatasaray için maç veren adam gittiği yerde de takımını satar.
    Cevapla