Marcao'dan transfer açıklaması: Benim için rüya...

Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao, transfer konularıyla ilgilenmediğini ve takıma odaklandığını söyledi.

Marcao'dan transfer açıklaması: Benim için rüya...
Marcao'dan transfer açıklaması: Benim için rüya...
GİRİŞ 15.11.2021 20:39 GÜNCELLEME 15.11.2021 20:39
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Brezilyalı savunmacısı Marcao, Fenerbahçe derbisi öncesi konuştu. beIN Sports'un sorularını yanıtlayan Marcao transfer söylentilerinden etkilenmemek için hiçbir şey düşünmediğini ve tek odağının Galatasaray olduğunu vurguladı.

Marcao sezon başında saha içinde Kerem Aktürkoğlu ile yaşadıklarıyla ilgili olarak da zor zamanlar geçirdiğini ve olayda kendisinin suçlu olduğunu söyledi.

"Allah, Fatih Hoca'ma yardım etsin"

"Akıllı ve zeki bir oyuncu. Yakaladığımız uyum, sadece bizim başarımız değil. Takım arkadaşlarımızın bize verdiği destek, birbirimize karşılıklı verdiğimiz destek ve hocamızın bize gösterdikleriyle bir araya gelince başarı ortaya çıktı. Rekabet çok önemli, her pozisyonda rekabet olmalı. Sağlıklı şekilde yapılan forma rekabetinin her zaman takıma faydası olur. Allah, Fatih Hoca'ma yardım etsin. Bu kadar opsiyon zor bir durum. Futbolcularına ve Florya'da çalışanlara baba gibi davranıyor. Kimin başı sıkışsa ve kim zora düşse yanında oluyor. Bunu hissetmek önemli. Galatasaray'ı Türkiye'nin en büyük takımı yapan özellik de bu. Baştaki lideri ve hocasının baba gibi davranması"

"Dünyanın en büyük derbisi"

"Avrupa'da iyi maçlar çıkardık ve iyi puanlar topladık. Şampiyonlar Ligi ayarında bir gruptayız. Bu grupta iyi şeyler yapabileceğimize inandık. Gösterdiğimiz performans ve oynadığımız oyunlar ortada. Dünyanın en büyük derbisi olarak adlandırabiliriz. Birçok duyguyu içinde barındırıyor. Bir maçtan daha fazlası. Taraftarların bakış açışı çok farklı. Kendi sahamızda oynamanın çok büyük avantajı var."

"Olmaması gereken bir olay yaşandı"

"Zor zamanlar geçirdim. Olmaması gereken bir olay yaşandı. Pişman olduğum bir olaydı. Zor günleri daha huzurlu atlatmamın tek sebebi Fatih Hocam. Olaydan sonra %100 suçlu olduğumu konuştuk. Bana her zaman destek verdi."

"Galatasaray rüyaydı, şu an rüyamı yaşıyorum"

"Tek odağım Galatasaray. Galatasaray'da oynamak benim için rüyaydı, şu an rüyamı yaşıyorum. Transfer söylentileri konsantrasyonumu bozabilir, bu yüzden ilgilenmiyorum."

YORUMLAR 5
  • Galatasaray 2 yıl önce Şikayet Et
    Her sarı kırmızı♡♡♡♡
    Cevapla
  • GS, Cimbom 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'ye gelmiş en iyi stoperlerden biri. Tekniği, oyun bilgisi, pasları,... üst düzey biri. Kesinlikle satılmaması gerekiyor. Şuan sat geri almaya kalksan en az 80- 100 milyon Euro isterler.
    Cevapla
  • Sinan58 /1905 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayaller şelale :)))
    Cevapla
  • Muhammed Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu 6S lilerde akilli adam yok 500 isterler lan tabeladaki siraniza bakin sonra yorum yapin
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Yok kanka ayıp ediyorsun bence 200 isterler
    Cevapla