Galatasaray'da Sofiane Feghouli sevinci

Galatasaray'da 5. sezonunu geçiren Feghouli, geçen 4 dönemde de durgun bir başlangıç yapıyor, sonradan açılıyordu. Yıldız futbolcu, bu hafta oynanacak Fenerbahçe maçı öncesinde de form tuttu, hem kulüp hem de milli takımlarda göz doldurdu.

Galatasaray'da Sofiane Feghouli sevinci
Galatasaray'da Sofiane Feghouli sevinci
GİRİŞ 15.11.2021 09:42 GÜNCELLEME 15.11.2021 18:56

Bu sezona da vasat bir görüntüde start veren tecrübeli futbolcu Sofiane Feghouli, son haftalarda kıpırdanmaya başladı. İki hafta önce Gaziantep FK karşısında verdiği asistin ardından UEFA Avrupa Ligi’ndeki Lokomotiv maçında takımının tek golünü kaydeden Feghouli, bu sezon ayrıca ilk kez tribünler tarafından da tezahüratlarla ve alkışlarla büyük bir destek gördü.

Bir gol attı

Sofiane Feghouli, sarı-kırmızılılardaki performansını milli araya da aynen taşıdı. Cezayir Milli Takımı’nın Dünya Kupası elemelerindeki Cibuti karşılaşmasında kaptanlık pazubandıyla sahaya ilk 11’de çıkan yıldız isim, bir gol attığı mücadelede sahada basmadık yer bırakmadı, 90 dakika boyunca takımın tüm ataklarına yön vererek gerçek bir lider görüntüsü çizdi.

Fenerbahçe'ye hazır

Feghouli’nin milli takımdaki görüntüsü, son haftalarda kulübünde sergilemeye başladığı dikkat çekici değişimin tesadüf olmadığını, 31 yaşındaki oyuncunun yükseliş ivmesini yakaladığını gösterdi. Her sezonun bu aylarında yakaladığı çıkışa bir kez daha aynı dönemde ulaşan Feghouli, bu hafta oynanacak Fenerbahçe derbisinde de teknik direktör Fatih Terim’in en büyük kozlarından biri olacak.

KAYNAK: MİLLİYET