Galatasaray'dan Gedson Fernandes teklifi!

Galatasaray'ın istediği Gedson Fernandes ile Benfica arasındaki ipler kopuyor. Genç futbolcu, yeni sözleşmeyi kabul etmeyince kadro dışı kaldı.

Galatasaray'dan Gedson Fernandes teklifi!
Galatasaray'dan Gedson Fernandes teklifi!
GİRİŞ 10.11.2021 10:15 GÜNCELLEME 10.11.2021 12:04
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın uzun süredir transfer etmeye çalıştığı Gedson Fernandes ile ilgili Portekiz'de ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Benfica'nın 2023'te bitecek sözleşmesini uzatmak istediği 22 yaşındaki futbolcu, teklife olumsuz yanıt verdi, kulüp de bunun üzerine kendisini kadro dışı bıraktı. Portekiz ekibinede bu sezon sadece 3 karşılaşmada sonradan oyuna girip toplam 47 dakika sahada kalan genç futbolcu, sürekli oynayabileceği bir takıma gitmek istediğini daha önce birkaç kez dile getirmişti.

Galatasaray'ın teklifi ne olacak?

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre, Galatasaray'da oynayacağına inanan Gedson Fernandes, sarı-kırmızılıların teklifine sıcak baktığını açıkça ifade etmeye başladı. Sosyal medyadan Galatasaray Kulübü'nün ve futbolcuların yaptığı paylaşımları beğeni yağdırıp yorumlar yapan Portekizli futbolcu, ocak ayında transferinin sonuçlanmasını istiyor.

Sarı-kırmızılı kulüp, Gedson Fernandes'in bonservisi için 8 milyon Euro'luk bir teklif yapacak.

Gedson Fernandes'in piyasa değeri ne kadar?

Benfica'nın altyapısında yetişip 2018'de A takıma yükselen Gedson Fernandes, kısa sürede Portekiz Milli Takımı'na seçilirken, piyasa değerini de 22 milyon Euro'ya yükseltmişti. Ocak 2020'de iki yıllığına Tottenham'a kiralanan genç oyuncu, ikinci sezonunda İngiliz kulübünden ayrılmış ve kiralık olarak Galatasaray'a gelmişti.

Sarı-kırmızılı takımda 17 lig maçında oynayıp 3 asist yapan genç orta saha oyuncusunun şu anki piyasa değeri 12.5 milyon Euro.

YORUMLAR 4
  • Net 2 yıl önce Şikayet Et
    Sezon başında gelseydi keşke nereden baksan 10 puan daha fazlamız olurdu
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    12.5 TL dahi etmez.
    Cevapla
  • CIMBOM 2 yıl önce Şikayet Et
    Genç ve potansiyeli daha iyi paralara en iyi şekilde verim alarak sayabiliriz.
    Cevapla
  • Sikici 2 yıl önce Şikayet Et
    Kes lan
    Cevapla