Terim'den kural hatası yorumu! 'Lokomotiv ne yapsın?'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Lokomotiv Moskova maçının tekrar edilmesini istedi ve hükmen galibiyet istemediklerini dile getirdi.

Terim'den kural hatası yorumu! 'Lokomotiv ne yapsın?'
Terim'den kural hatası yorumu! 'Lokomotiv ne yapsın?'
GİRİŞ 07.11.2021 19:36 GÜNCELLEME 07.11.2021 19:37
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Lokomotiv Moskova maçında yaşanan kural hatasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

İşte Fatih Terim'in sözleri:

"Lokomotiv Moskova'nın ne kabahati var? Galatasaray hükmen galibiyet ister mi? Ben istemem, oyuncularım da istemez. Kural tekrar diyorsa, tekrar oynarım, mağlup da olabilirim. Lokomotiv ne yapsın? Sen, beni attın da ben 'Hayır' mı dedim? Kimin hatası?"

NE OLMUŞTU?

Galatasaray'ın Lokomotiv Moskova ile oynadığı maçtaki kural hatası iddiası gündeme otururken, sarı-kırmızılılar, kural hatasından dolayı UEFA'ya başvurmuştu.

Karşılaşmanın hakemi Sandro Scharer'in, Lokomotiv Moskova forması giyen Zhivoglyadov'a, Kerem'e faulü sonrası 91.08'de ilk sarı kartı göstermesi, 92.22'de çıkan arbedede de yine kartını çıkardığı kamera görüntülerine yansıdı. Bu durum Rus basını tarafından gündeme getirilirken, sarı-kırmızılı kulüp, konuyla ilgili UEFA'ya gitti. Sarı-kırmızılılar, hükmen galip sayılmalarını, bunun kabul edilmemesi durumunda maçın tekrarını istediklerini bildirdi.

YORUMLAR 16
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kulübü hükmen galibiyet istiyor kendisi ise ben istemem yan cebime koyun diyor. Bırak bu isleri Fatih! Türkiye'de maç kazanmak için çevirmediğin film, yapmadığın katakulli kalmıyor ama!
    Cevapla
  • oktay 2 yıl önce Şikayet Et
    akşam da Tff yeni kural çıkarmış.Fener gol atıncaya kadar maçı uzatın.
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Kural hatası hakem kaynaklı ise maç tekrarı yok teknik direktör kaynaklı ise hükmen mağlubiyet burada hakem kaynaklı bir kural hatası gözlemliyoruz. Onun için maçın tekrarı gerekir.
    Cevapla
  • SEBAT 2 yıl önce Şikayet Et
    Lig hakemi olsaydı tff yi yemiştin ama UEFA hakemi olduğu için ağzını bile açamıyorsun.
    Cevapla
  • Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Cahilce boş boş sallamışsın
    Cevapla
  • Cngz56 2 yıl önce Şikayet Et
    He he yeme beni
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle