Lokomotiv maçında kural hatası tartışması!

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı Lokomotiv Moskova maçında hakem Sandro Scharer'in gösterdiği kart tartışmalara neden oldu.

Lokomotiv maçında kural hatası tartışması!
Lokomotiv maçında kural hatası tartışması!
GİRİŞ 06.11.2021 13:14 GÜNCELLEME 06.11.2021 13:16
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Lokomotiv Moskova'da Dmitry Zhivoglyadov, 90+2'de Kerem Aktürkoğlu'na faul yaptı. Hakem Sandro Scharer, Dmitry Zhivoglyadov'a sarı kart gösterdi. Diagne oyunu devam ettirmek istedi ancak Dimitri Barinov onu sert müdahale ile engelledi. Bu müdahale sonrasında iki takım futbolcuları arasında tartışma yaşandı.

Zhivoglyadov şaşkınlık yaşadı ama...

Yaşanan tartışmanın sona ermesinin ardından İsviçreli hakem hem Diagne'ye hem de Barinov'a sarı kart gösterdi. Bu iki futbolcunun yanında Kerem'e faul yapan Zhivoglyadov'a da önceki pozisyonda gösterdiği sarı kartı hatırlatma anlamında bir kez daha sarı kartını gösterdi. Rus futbolcu önce bir şaşkınlık yaşadı. Kerem'in pozisyonunda sarı kart gördüğünü, Diagne ile Barinov'un pozisyonunda hiçbir şey yapmadığını, bu yüzden neden bir kez daha sarı kart gösterildiğini anlamayan Zhivoglyadov şaşkın gözlerle etrafa baktı. 

İsviçreli hakem acemice davrandı

Maçın İsviçreli hakemi Sandro Scharer, Kerem'e yapılan faul pozisyonunda Lokomotiv'in 2 numarası Zhivoglyadov'a sarı kartını gösterdikten hemen sonra olayların yaşanmıştı. Yaşanan tartışmanın sonrasında İsviçreli hakem acemice bir hareket yapıp hatırlatma niteliğinde Rus futbolcuya Kerem'e yaptığı hareket nedeniyle sarı kartı gösterdi. Daha sonra genç futbolcu Kerem Aktürkoğlu hakemin yanına giderek kendisine yapılan harekette de kart gördüğünü, o yüzden kırmızı kart görmesi gerektiğini hakeme bildirse de İsviçreli hakem bunun zaten kendisine yapılan faul sonrasında gösterdiği kart olduğunu ve hatırlatma niteliğinde bu kartı gösterdiğini Kerem'e anlattı.

YORUMLAR 6
  • Fanatik Taraftar 2 yıl önce Şikayet Et
    Bari burda ağlamayın. Alışmışsınız kollanmaya Avrupa’da Türk hakemler yoktur. Orada sizin kripto ajanlarınız yok (yani gs’li hakemler)
    Cevapla
  • Gsstore 2 yıl önce Şikayet Et
    Boşa şikayet etmeyin izledim kerem hatalı hakemi aldatmadan ve faulüde kendisi yapıyordu zaten
    Cevapla
  • Metin 2 yıl önce Şikayet Et
    Covid-19 hatırlatma dozu gibi sonra çıkışta pekiştirme kartı(dozu) da olsun tam olsun.
    Cevapla
  • gül gül öldüm 2 yıl önce Şikayet Et
    komikmiş
    Cevapla
  • Net 2 yıl önce Şikayet Et
    Anlamadım hatırlatma kartı da ne oluyor? Yeni mi çıktı?
    Cevapla
  • İsa 2 yıl önce Şikayet Et
    İsviçreli hakem bize önyargılı bakar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle