Elneny, Galatasaray'da oynamak istiyor!

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Mohamed Elneny'nin temsilcisi William D'avila açıklamalarda bulundu.

Elneny, Galatasaray'da oynamak istiyor!
Elneny, Galatasaray'da oynamak istiyor!
GİRİŞ 03.11.2021 19:31 GÜNCELLEME 03.11.2021 20:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Mohamed Elneny'nin temsilcisi William D'avila, Mısırlı yıldızın Galatasaray'da oynamak istediğini söyledi.

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan D'avila, "Galatasaray çok büyük bir kulüp, Avrupa kupalarında iyi gidiyor ve Galatasaray her sene şampiyonluğun en büyük adaylarından bir tanesi. Elneny için güzel bir fırsat, o yüzden Galatasaray'da oynamayı istiyor" dedi.

'Galatasaray, Mohamed Elneny'nin transferi için Arsenal'le görüşüyor mu?' sorusuna da yanıt veren D'avila, "İnanın bilmiyorum ama elbette ki Arsenal ile görüşmek lazım. Mohamed Elneny'nin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor, dolayısıyla ocak ayında avantajlı bir transfer olabilir ya da bir sonraki sezon adına bir takımla ön anlaşma yapabilir. Dolayısıyla bunu da düşünmek lazım çünkü önümüzdeki yaz serbest kalıyor" ifadelerini kullandı.

Bu sezon İngiliz ekibiyle 3 maçta sahaya çıkan 29 yaşındaki ön libero oyuncusu, 2019-2020 sezonunda Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giymiş ve çıktığı 36 maçta 1 gol ve 4 asist ile oynamıştı.

YORUMLAR 3
  • Enes 2 yıl önce Şikayet Et
    Arsenal zaten premier ligde kötü sıralamalarda, elneny'nin sözleşmesi bu yaz sona erecek ve Galatasarayın 6 numaraya ihtiyacı var dolayısıyla en düşük zararla transfer etmek en mantıklısı.
    Cevapla
  • Net 2 yıl önce Şikayet Et
    Bonservissiz olacaksa çok para istemiyorsa alın sonra göndermek için ayrı bela olmasın ama yöneticilerde nerede o kafa
    Cevapla
  • Uzman 2 yıl önce Şikayet Et
    GS ye yakışır iyi oyuncu
    Cevapla