Fatih Terim'den TFF'ye 'tarih' göndermesi!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Lokomotiv Moskova maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim'den TFF'ye 'tarih' göndermesi!
Fatih Terim'den TFF'ye 'tarih' göndermesi!
GİRİŞ 03.11.2021 16:59 GÜNCELLEME 03.11.2021 17:16
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Avrupa Ligi'ndeki Lokomotiv Moskova maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Fatih Terim'in açıklamaları şu şekilde:

"Muhakkak ki hayaller olmadan hiçbir şey olmaz. Bu gruptan çıkarsak bizim de söyleyeceğimiz çok şey olacak. Gruptan çıkarsak birçok şeyi hayal edebiliriz, neden olmasın? Çok zorlu bir grupta yarışıyoruz. Neredeyse bir Şampiyonlar Ligi grubu çektik. Son 16'ya çıkacağız çıktığımız zaman. Arkası 8, 4. Bundan sonra çıkacak olan rakibimiz, aşağı yukarı burada karşılaştığımız rakipler ayarında olacaktır. Her şey olabilir."

"İLK MAÇA GÖRE DAHA ZOR GEÇECEK"

"Özellikle teknik direktörleri geldikten sonra yukarı doğru bir ivme kazandı Lokomotiv. 4 maç oynadılar sadece bize yenildiler. İyi yere gittiklerinin önemli göstergesi. Kolay geçeceğini kimse beklemesin. 1 puanları var ama matematiksel olarak iddiaları da var. Moskova'daki maç, planladığımız şekilde gitti. Belki de o gecenin en güzel golünü attık. Bu gruptan 1. çıkmak için bu maç stratejik bir önem taşıyor. Bizden sonra Marsilya - Lazio maçı var. Kazanırsak 10 puan yapıyoruz. Oradan çıkacak sonucun da önemi var. Belki de 1 puan bile grup liderliği için bize yetecek. Grup liderinin direkt gittiği bir ortamda 2.'nin Şampiyonlar Ligi'nden gelecek takımlarla oynayacağı düşünülürse liderlik çok önemli. Smolov, Rifat Zhemaletdinov gibi oyunculara sahipler. Nerede zayıf, nerede güçlü yanları var iyi tespit ettiğimizi düşünüyoruz. Bu maçın ilk maça göre daha zor geçeceğini tahmin ediyorum. Buna göre çalışmalarımızı yaptık."

"9 KASIM'DA YÜZDE 100 KAPASİTEYE GEÇİLİYOR AMA 4 KASIM'DA GEÇİLMİYOR"

"Biz, Galatasaray Kulübü olarak pandemi başladığından itibaren tüm mevzuatlara uyduk, uymaya da devam ediyoruz. Başlangıçtan itibaren düşünecek olursanız, rakiplerimizin 3'er 4'er bin aldığı yerlerde biz uyduk. Yine de uyarız. 9 Kasım'da yüzde 100 kapasiteye geçiliyor ama 4 Kasım'da geçilmiyor. Demek ki bu 5 gün için bir bildiği var federasyonun. 4 Kasım erken demek ki. Yarın yaklaşık 25 bin kişinin, 50 bin kişilik bir efekt yaratacağını düşünüyorum. Ali Sami Yen'de biz bunlara alışkınız. Öyle bir oluşturacaklardır ki 50 bin sesi çıkacaktır. Hepimiz heyecanlıyız, onların da heyecanlı olduğunu biliyorum."

"PLAN PROJE BİZİ BİR YERE GÖTÜRECEK"

"Kolay değil, makasın açıldığını daha önce söylemiştim ama makas tabii sadece skorlarla ilgili değildi. Ekonomik güç, idari mekanizma, teknik davranış ve birçok sebebi vardı. Bir örnek vereyim; Brighton takımı, 11 milyona oyuncu alıyor. Diyor ki "Sizde kalsın" sezon sonunda alırım. Yukarılara falan da çıkmıyorum örnek olarak. İşin ekonomik gücü çok önemli bir yer kaplıyor manasında söylemiştim. Şu anki gençlerimiz, ortaya koyduğumuz transfer politikamız inşallah devam edecek ve plan proje bizi bir yerlere götürecek inşallah."

"MAKAS HEP VARDI AMA AÇILIYOR"

"Arkadaşlarım bana Crystal Palace'ın akademi yapılanmasını, fotoğraflarını gönderdiler. A Takım, Spor Center'ından daha önde. Tavsiye ederim, çoğunuz görmüşsünüzdür belki. 2000'de de makas vardı. Makas hep vardı ama açılıyor demek istiyorum. Ben akademiyi böyle yaparsam, normal takımı ne yaparım demek istiyorlar orada. Her zaman makas olmaya devam edecek. Yine başarılı olabiliriz ama makası da kapatmamız lazım."

OCAK AYI İÇİN PLANLARIMIZ VAR

"Şu andaki durum bile Avrupa'da oynadığımız futbol, gençlerin durumu ve gol yemeden liderliği konuşulduğunda Galatasaray, ilk defa bir maça favori çıkıyor. Bu bile bizim nereye gittiğimizi gösteriyor. Duramayız. Başkanımızla da konuştuk. Ocak ayı için planlarımız var. Herkes de değişime hazır olmalıdır. Gençlerimizin her geçen gün tecrübelendiğini de düşünecek olursak, gelenlerle beraber kaynaşma sıkıntısı olmadığına göre tekrar güçlü, eksik olan yerlere de kendine göre takviye yapacağız. Mevcut takımdan memnunuz ama her zaman bir daha iyisi vardır. O felsefeyle düşünerek hareket edeceğiz ocak ayında."

YORUMLAR 10
  • Ateş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu işin GS,FB,bjk olmaz beyler bu olay milli bir olaydır.birlik olunmalı herşeyden önce TÜRK olunmali
    Cevapla
  • Zeki 2 yıl önce Şikayet Et
    Sanki Rus fedarasyonu yazıklar olsun ülke puanı nerelere düştü hala fanatiklik yapıp GS nin talebini GS olduğu için reddedilecegini yorumcular TFF karar vermeden söylediler spor bakanı ne iş yapıyor kulüp ayrımcılığı yapan bir TFF den ne beklene bilirki ön yargılı yazanlar siz hangi ülkenin vatandaşımız
    Cevapla
  • Tarık 2 yıl önce Şikayet Et
    Rahat ol,bu haftada şaibeli bir şekilde maç kazandırtılırsınız,..TFF g9nlününü almış olur.,Aglama mesajın alınmıştır imparatooore.
    Cevapla
  • Doğru 2 yıl önce Şikayet Et
    Avrupadaki maçlardada hakemler yardım ediyor zaten. Saf!
    Cevapla
  • sado 2 yıl önce Şikayet Et
    artık bunamaya başladı, hahaha
    Cevapla
  • samii 2 yıl önce Şikayet Et
    Tarihin en kötü tff yönetimiyle karşı karşıyayız. Hem kulüp takımları hemde milli takımlar olarak yerlerde sürünüyoruz. Artık hakemlerimiz bile turnuvalara gidemiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle