Mourinho, Terim'in prensini istedi!

Galatasaray'da gösterdiği performansla beğeni toplayan Marcao için 2 İtalyan kulübü devre arasında sarı-kırmızılı takımın kapısını çalacak.

Mourinho, Terim'in prensini istedi!
Mourinho, Terim'in prensini istedi!
GİRİŞ 02.11.2021 09:53 GÜNCELLEME 02.11.2021 10:11
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in ilk haftasında oynanan Giresunspor mücadelesinde takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na saldırdığı için 8 maç ceza alan Marcao, uzun süre takımını yalnız bırakmıştı.

Sadece Avrupa Ligi'nde boy gösteren Brezilyalı farkını ortaya koydu. Aslan, yıldız savunmacının bu sezon oynadığı 6 maçın sadece 1'inde gol yedi. Performansı göz dolduran 25 yaşındaki stoperin talipleri de her geçen gün artıyor.

Gaziantep FK maçının 'oyuncusu' olan Marcao'nun cezalı olduğu 8 haftada 12 gol yiyen sarı-kırmızılı takımın maç başına 1.5 olan gol yeme ortalaması, Marcao sahada olunca 0.33'e iniyor.

Brezilyalı stoper Marcao'nun oynadığı Avrupa Ligi grubundaki 3 maç ve ligdeki 3 karşılaşmada Galatasaray sadece Beşiktaş'tan 2 gol yedi.

Sezon başında kadro dışı kaldığı dönemde 25 yaşındaki Sambacı'ya talip olan Napoli'nin kiralama teklifi kabul edilmemişti.

NAPOLİ 10 MİLYON EURO TEKLİF EDECEK

Serie A'da lider olan Napoli, izlemeye devam ettiği Marcao için devre arasında tekrar Galatasaray'la görüşme kararı aldı. İtalyan kulübü bu kez 10 milyon euro'nun üzerinde bonservis teklifinde bulunacak.

MOURİNHO'DAN TRANSFERE ONAY ÇIKTI

Napoli dışında Roma da Marcao'yu listesine aldı ve Jose Mourinho'dan bu transfere onay çıktı. Galatasaray yönetimi, 15 milyon euro ve üzerinde gelecek teklifleri değerlendirmeye alacak.

Marcao'nun olası satışı düşünülerek yaz transfer döneminde Victor Nelsson kadroya katılmıştı.

MARCAO'YA SOUNESS BENZETMESİ

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Graeme Souness, 24 Nisan 1996'da Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'yi eleyerek kupaya uzandıkları maçta Fenerbahçe'nin stadının ortasına sarı-kırmızılı bayrak dikmiş ve tarihe geçmişti.Taraftarlar da Souness'a 'Ulubatlı' lakabını takmıştı. Marcao'nun da Gaziantep FK maçı sonrası bayrakla olan görüntüleri sosyal medyada Ulubatlı Souness'a benzetildi.

YORUMLAR 8
  • haydar 2 yıl önce Şikayet Et
    yorumlara bakarsak marcao bu lige fazla. bize alpaslan yeter de artar, sen kariyerine bak kardeşim. burada futbolu bilen pek yoktur.
    Cevapla
  • gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    terimin balonu biri daha tokatlasa 3 lige geri döner
    Cevapla
  • Çotanak 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir tokat daha atar, fiyatı 1 milyona düşer. Karakteri iyi olmazsa 10-20 yi hayalinde görür.
    Cevapla
  • Yuusuf 2 yıl önce Şikayet Et
    Tamam başka takimlisiniz da futboldan bu kadar uzak mısınız be arkadaş Marcao ligin çok üstünde stoper 20 ve üzeri giderse kimse şaşırmasın Sol ayaklı,tekniği bu kadar yüksek kaç stoper var avrupada Bu yorumun ekran resmini al 15 altına gitmesi imkansız bu futbol piyasasında bence 20 üstüne gidecek
    Cevapla
  • ZEYNEBISEVIYORUM 2 yıl önce Şikayet Et
    15 ten yukari vermezler
    Cevapla
  • DeliGsLi 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne 10 milyonu, en az 25 milyon olması lazım.
    Cevapla
  • sosyal deney 2 yıl önce Şikayet Et
    UEFA Avrupa Liginde 2 kez haftanın 11 ine seçilmiş solak bir sol stoper için 15m euro oldukça az. Kaldı ki bize geldiği günden bu yanan inanılmaz da bir gelişim gösterdi. Olur da Avrupada çeyrek final, yarı final yaparsak 25m euro da oldukça az bir rakam olacak bu transfer için
    Cevapla
  • cimbomlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Katılıyorum da 25 vermezler malum ligimiz kalitesiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle