Morutan atıyor, Galatasaray'ın kasası doluyor

Galatasaray'da ​Rumen futbolcu Olimpiu Morutan attığı gollerle sarı-kırmızılıların kasasını doldurmaya devam ediyor.

Morutan atıyor, Galatasaray'ın kasası doluyor
Morutan atıyor, Galatasaray'ın kasası doluyor
GİRİŞ 01.11.2021 12:51 GÜNCELLEME 01.11.2021 23:12
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Sezon başında Romanya'dan transfer edilen Olimpiu Morutan, Galatasaray taraftarının büyük sevgisini kazandı. Uzaktan attığı klas gollerle dikkat çeken Morutan, milli takım aday kadrosuna da çağrıldı.

İlk kez Göztepe karşılaşmasında golle tanışan Morutan, daha sonra Rize filelerini sarsmıştı. Gaziantep FK karşısında da takımını 1-0 öne geçiren Morutan'ın gol attığı veya asist yaptığı maçlarda Galatasaray kaybetmiyor.

KASAYI DOLDURDU

Rumen futbolcunun gol ve asist katkısı yaptığı maçlarda kaybetmeyen Galatasaray (3 galibiyet 1 beraberlik) bu karşılaşmalarda 8 milyon 750 bin TL puan primi kazandı.

Rumen futbolcunun gol ve asist katkısı verdiği maçlarda sarı-kırmızılılar hiç kaybetmedi. Oynadığı 8 karşılaşmada 3 gol atıp 1 asistle ön plana çıkan 22 yaşındaki oyuncu, sarı-kırmızılılara 10 puan (3G-1B) kazandırırken, 8 milyon 750 bin TL de kasa kolaylığı sağladı.

YORUMLAR 12
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş Hataya attığı golde Galatasaray'ın Gaziantep attığı goller aynı kalecinin önü kapattı diye Beşiktaş'ın golünü vermediler Galatasaray'ın golünü verdiler.iş hakemle ilgili
    Cevapla
  • Hamza 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeni hagi
    Cevapla
  • samii 2 yıl önce Şikayet Et
    Sanırsın arjantin milli takımına çağrıldı. Romanya milli takımına bile giremeyen oyunculara 10 m euro para savruldu. Bunun hesabını sene sonu taraftar soracak.
    Cevapla
  • Tre 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen ne boş adamsın ya yapılan transferler geleceğe yönelik potansiyel oyuncular bunlar sizin gibiler yüzünden futbol gelişmiyor işte.
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    3,5 milyon Euro fegulinin yıllık ücreti kadar
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    13 milyon irfo dayı nerde mesut nerde her sene 50 tane yapılan transferler nerde sen onu söyle sonra gel morutana laf et
    Cevapla
  • Adem budak 2 yıl önce Şikayet Et
    Verilen paradan haberin yok boş yapma bence 3.5 Euro ya alındı
    Cevapla
  • Akm 2 yıl önce Şikayet Et
    Rumen ler 90 lardan sonra en iyi jenerasyonunu çıkardı biz de bi tane direk 11 oynayan cica yi aldik şimdi de morutani gonderirsek harika is olur.rumen milli takimi diyince aklina andorra felan gelmesin yani
    Cevapla
  • Doğrusu bu 2 yıl önce Şikayet Et
    samii, sen kendi ülke takımını hiç izledin mi, senin gibi ruhsuzlarla dolu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle