Galatasaray'da Marcao fırtınası!

UEFA Avrupa Ligi maçlarında yıldızlaşan Marcao, Gaziantep mücadelesinde de kusursuza yakın performans gösterdi.

Galatasaray'da Marcao fırtınası!
Galatasaray'da Marcao fırtınası!
GİRİŞ 01.11.2021 09:33 GÜNCELLEME 01.11.2021 21:05
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Cezası nedeniyle Süper Lig ’de 8 maçta forma giyemeyen Marcao, geçtiğimiz hafta Beşiktaş derbisiyle geri dönmüştü. UEFA Avrupa Ligi’nde liderlik koltuğunda oturan Galatasaray ’ın bu başarısında en büyük etkenlerden biri olan Marcao, Gaziantep FK karşısında da kusursuza yakın oynadı. Maç boyunca çok kritik hamleler yapan Brezilyalı stoper, istatistiklere bakıldığında fark yarattı. Tam 16 kez ikili mücadele kazanan ve bu alanda sahanın en iyisi olan Marcao, 9 hava topunun da 6’sını kazandı. Yüzde 84,5’lik pas isabeti sağlayan Sambacı, bir pozisyonda Feghouli’ye müthiş bir ara pas gönderdi ancak Cezayirli yıldız atamadı.

Üçlüyü o çektirdi

Marcao 4 top kapma, 6 uzaklaştırma ve 4 pas arası istatistikleriyle de güne damgasını vurdu. Karşılaşmanın ardından tribünler Brezilyalı oyuncuyu çağırırken, 3’lü çektirme görevi ona verildi. Alkışlarla ve tezahüratlarla soyunma odasına giden Marcao ve arkadaşları, şimdi Moskova maçına kilitlendi.

"Duygusal anlardı"

Maçın ardından konuşan Marcao, “Maç sonu taraftarlarımız beni çağırdı ve duygusal anlar oldu. İnanılmaz mutluluk yaşadım. Çünkü çok zor anlardan geçtim. Hem ailem hem de ben istemediğimiz şeyler yaşadık. Fatih hoca hep yanımda oldu. O günler geride kaldı. Hedefimiz şampiyonluk. Havaya girmeden devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR 8
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    O olay dan sonra Marcao da Kerem de kendine geldi.
    Cevapla
  • Farozlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Tüm satılık spor medyası çok uğraştı ama Galatasaray aklı selim davrandı ve oyuncuyu bir anlık hırs ve öfkesine kurban etmeyip sahip çıktı ve şimdi bunun karşılığını alıyor. Tebrikler marcao’ya, her takımın sahip olmak istediği bir defans oyuncusu şu anda
    Cevapla
  • mert 2 yıl önce Şikayet Et
    fb li arkadaşlar, boşuna çabalamayın, Kerem ve Marcao Galatasaray'a çok para kazandıracak, Kerem boşuna dayak yedi diyerek gaza getirmeye çalışmayın.
    Cevapla
  • osman 2 yıl önce Şikayet Et
    kerem boşuna dayak yedi yani öyle mi ?
    Cevapla
  • Bozok 2 yıl önce Şikayet Et
    Reklamın iyisi kötüsü olmaz
    Cevapla
  • mücahit 2 yıl önce Şikayet Et
    bir anlık öfkeydi. özür de diledi. performansı en büyük özür dilemedir. uzatmamak lazım.
    Cevapla
  • Bekir Han Ay 2 yıl önce Şikayet Et
    Dayak boşa yenir
    Cevapla
  • EmirCan 2 yıl önce Şikayet Et
    piyasi degeri net 40 million avro bum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle