Galatasaray'da iki imza birden geliyor!

İç transferde atağa kalkan Galatasaray, Taylan Antalyalı ve Kerem Aktürkoğlu ile yaptığı görüşmelerde son aşamaya geldi.

Galatasaray'da iki imza birden geliyor!
Galatasaray'da iki imza birden geliyor!
GİRİŞ 28.10.2021 10:36 GÜNCELLEME 28.10.2021 21:48
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Bu yıl 8+3 olarak devam eden yabancı kuralının gelecek sezon 7+4'e düşecek olması nedeniyle elindeki yerli oyuncuları kaybetmek istemeyen Galatasaray , iç transferde atağa kalktı. Sarı Kırmızılı ekip, 1 yıllık sözleşmesi kalan ve 2.5 milyon TL kazanan Taylan Antalyalı ile 950 bin TL garanti ücret alan Kerem Aktürkoğlu ile yaptığı görüşmelerde son aşamaya geldi.

YILLIK ÜCRETLERİ ARTACAK

Uzun süredir Taylan ve Kerem ile görüşme halinde olan Galatasaray Yönetimi, iki oyuncusu ile de prensip anlaşmasına vardı. Galatasaray yönetimi bu hamlesiyle, ocak ayındaki kış transfer döneminde elini güçlendirmiş oldu. İmzaların kısa süre içerisinde atılacağı ve Sarı Kırmızılı ekibin konu ile kısa süre içerisinde ilgili resmi açıklama yapacağı öğrenildi.

4 MİLYON TL İMZA PARASI

2019-2020 sezonu başında Erzurumspor'dan 4 milyon TL imza parasıyla transfer edilen Taylan Antalyalı, ilk sezonunda 2 milyon TL, ikinci sezonunda 2.2 milyon TL kazandı. Bu sezon 2.5 milyon TL garanti ücret alan 27 yaşındaki orta saha, önümüzdeki sezon ise 3 milyon TL kazanacaktı.

SERIE A EKİPLERİ PUSUDA

Geçen sezondan beri büyük bir çıkış yakalayan ve A Milli Takım aday kadrosuna da dahil edilen Taylan Antalyalı için Serie A ekiplerinin pusuda olduğu iddia ediliyor.

TAYLAN ANTALYALI'NIN PERFORMANSI

Güncel piyasa değeri 5.5 milyon Euro olan Taylan Antalyalı, Galatasaray formasıyla çıktığı 75 maçta 2 gol, 8 asistle skora katkı sağladı.

KEREM'İN TALİPLERİ VAR

Geçtiğimiz sezonun başında 24 Erzincanspor'dan bedelsiz olarak kadroya katılan Kerem Aktürkoğlu, son dönemlerin en formda isimlerinin başında geliyor. Bundesliga ve Ligue 1 ekiplerinin takibinde olan Kerem Aktürkoğlu'nun Sarı Kırmızılı ekip ile 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor. 

KEREM'İN PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon 29 maça çıkan Kerem, 6 gol 3 asistlik performans gösterdi. Bu sezon ilk 11'in değişilmezi olan ve 6 milyon Euro piyasa değeri olan genç oyuncu, 19 maçta 4 gol, 4 asistlik katkı sağladı.

900 BİN TL'YE OYNUYOR

Geçtiğimiz sezon 850 bin TL, bu sezon ise 900 bin TL kazanan Kerem, önümüzdeki iki sezon 950 bin TL garanti ücret alacaktı. Müthiş bir çıkış yakalayan 22 yaşındaki hücum oyuncusunun imza atacağı yeni sözleşme sonrası yıllık ücretinde ciddi bir artış olacak.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 11
  • bekir 2 yıl önce Şikayet Et
    erzincanspora 1 milyon euro vermesi gerek galatasarayın
    Cevapla
  • MAZLUM 2 yıl önce Şikayet Et
    taylanmı,bu adamın futbolla bir bağı yokki,anca kenarda top toplayıcı olur bu.
    Cevapla
  • SALİH 2 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalama
    Cevapla
  • altan 2 yıl önce Şikayet Et
    berkan taylandan çok daha kaliteli, taylanı gönderin satın gitsin her maçta hata dolu
    Cevapla
  • Para para 2 yıl önce Şikayet Et
    Kerem elden gidiyor
    Cevapla
  • Yunus 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu taylanda benim göremediğin ne var acaba 3.lig topcusu
    Cevapla
  • DROĞBA 2 yıl önce Şikayet Et
    tanıdık birisi vardır kulüpte,bu sektörde bile iyi oynamanın bir faydası yok,dayın varsa paracıklar cepte
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle