Felipe Melo adım adım Galatasaray'a!

Geçtiğimiz günlerde Florya'ya gelen Felipe Melo'nun menajeri Galatasaray'la 1,5 yıllık sözleşme konusunda mutabakata vardı.

Felipe Melo adım adım Galatasaray'a!
Felipe Melo adım adım Galatasaray'a!
GİRİŞ 24.10.2021 10:05 GÜNCELLEME 24.10.2021 10:09
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Felipe Melo, 38 yaşında Galatasaray'a dönme hazırlığı yapıyor. Brezilyalı futbolcunun menajer arkadaşı, geçtiğimiz günlerde Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelerek bir paylaşım yapmıştı. Tarafların burada Melo hakkında görüştüğü, kulübü Palmeiras'ın deneyimli oyuncuya 1 yıllık sözleşme önerdiği, ancak kendisinin bunu kabul etmediği bildirildi. Galatasaray cephesinin ise 1.5 yıllık mukavele imzalamayı kabul ettiği, hatta Melo'nun sözleşme bitiminde kulübeye geçmesiyle ilgili fikir birliğine varıldığı belirtiliyor. Brezilya cephesinde bu transfere neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

Her pozisyonda oynadı

Felipe Melo 38 yaşında olmasına rağmen, 2021 yılı içinde 42 resmi maçta 2828 dakika forma giydi, 13 sarı kart gördü, hiç kırmızı kartı yok. Sambacı, kaptanı olduğu Palmeiras'ta, forvet arkasından stopere kadar hemen her pozisyonda görev aldı. (Fanatik)

YORUMLAR 43
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray taraftarıyım. Ne yapacağız bu yaştaki adamı, turşusunumu kuracağız. Zaten elimizde turşu kurmak için Babel gibi birçok futbolcu var
    Cevapla
  • gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    hagiyide getirin ...bu gergin yaşlandı daha agresif olur her maç sarı garantisi var
    Cevapla
  • Erdem bilgin 2 yıl önce Şikayet Et
    Hoşgeldin Aslan.. Kuşları ürküttün daha gelmeden..
    Cevapla
  • Gurbetci 2 yıl önce Şikayet Et
    Melo gençlere çok şey katacaktır.
    Cevapla
  • Kral 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu yorum yazanların hiçbiri Galatasaraylı değil bu kesin melo gelsin adam futbolu Galatasarayda bırakıcm dedi bunu neden anlamıyorsunuz adam çok cüzi bir ücrete geliyor emin olun aytaç kara dan fazla iş yapar
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaraylı olmak için senin gibi ilkesiz olmaya gerek yok. Senin elinde milletin Galatasraylılığını ölçen alet var mı?
    Cevapla
  • halıcı 2 yıl önce Şikayet Et
    tesislerin kapısına bi tas yal bırakmışlar melo da koşa koşa geliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle