Fatih Terim: Bu grupta her şey olabilir

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Lokomotiv Moskova ile oynayacakları maçı değerlendirdi.

Fatih Terim: Bu grupta her şey olabilir
Fatih Terim: Bu grupta her şey olabilir
GİRİŞ 20.10.2021 18:24 GÜNCELLEME 20.10.2021 19:27
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nun lideri Galatasaray, yarın grup sonuncusu Lokomotiv Moskova ile deplasmanda karşılaşacak. Maç öncesinde Sarı-Kırmızılılar'ın stoperi Alpaslan Öztürk ve teknik direktör Fatih Terim yarınki mücadeleyi değerlendirdi.

Fatih Terim'den değişiklik mesajı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim kritik maç öncesi oyun olarak değişiklikler yaşanabileceğini söyledi.

"Oyunumuzda bazı küçük dokunuşlar olacaktır" diyen Terim, "Ama büyük bir değişiklik kimse beklemesin. Oynamak istediğimiz bir oyun var. Zaman zaman çok başarılı olduğumuz zamanlar oluyor, bazı zamanlar hatalarımız oluyor. Yeni Alman hocamız (Lokomotiv Moskova Teknik Direktörü Markus Gisdol) da bizim için aynı şeyi söylemiş. Oyun anlayışımız aynen devam edecek." şeklinde konuştu.

"Lokomotiv Moskova ile yabancı değiliz. Biz onları yeniyoruz, onlar bizi yeniyor. Stadın ilk açılışında da biz vardık. Bu sene aşağı yukarı oynayacağımız takımlarda hoca değişikliği olacak. İyi bir takım, iyi oyuncuları var. İyi bir takım olduğunu yarın göreceksiniz."

OCAK SİNYALİ

Tecrübeli çalıştırıcı Avrupa Ligi'nde iyi gittiklerini ancak her sonuca açık olan bir grupta olduklarını ifade etti. Terim, yarın kazanmaları halinde Avrupa kupalarında Ocak ayını görebileceklerini söyledi.

68 yaşındaki teknik direktör, "Muhakkak ki kendi liginizde oynadığınızda da Avrupa Ligi'nde oynadığınızda da farklı oluyor. Bazı değişiklikler, bazı küçük değişiklikler olabilir. Yarın kazanırsak Avrupa'da Ocak ayını görürüz." dedi.

"Biz neden 10'da oynuyoruz?"

"Her oyuncuya ihtiyacımız var. Hiç kimseyi kaybetmeye niyetimiz yok. Fazla eksiğimiz yok. Sadece Arda ve Sacha eksiğimiz var. 17 maçta herhangi bir yumuşak doku sakatlığı yaşamamak önemli. Atletik performans ekibimize de teşekkür etmek gerekiyor. 3 güne 4 güne bir maç, seyahatlar... Spartak Moskova bugün 5 buçukta oynuyor. Biz neden 10'da oynuyoruz?"

Mostafa Mohamed'in yükselen performansıyla ilgili Fatih Terim, "Onları kazanmak çok kolay olmadı. Daha iyi olmalarını bekliyorum. Mostafa da gollerine devam ediyor. Oynadıkça daha da iyi olacağını düşünüyorum. Az da olsa çok da olsa hepsi şans buluyor. Moral bozukluğu yaşamadan devam etmeleri de hoşuma gidiyor. Mostafa iyi gidiyor memnunum." diye konuştu.

YORUMLAR 13
  • Cemal Serbest 2 yıl önce Şikayet Et
    İmparator Terim sen bizim baştacımız Efsanemizsin.
    Cevapla
  • SEBAT 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen mantıklı bulmuyorsan, Uefa kesinlikle haklıdır. Hata varsa oda sensin.
    Cevapla
  • Namyelüs 2 yıl önce Şikayet Et
    Gazı iyi basarsa sonuç alırız.
    Cevapla
  • Yorumcu54 2 yıl önce Şikayet Et
    Önceki gün de aynı şeyleri Lizbon teknik direktörü söylemişti. Beşiktaş güçlü ve çekiniyorum demişti. Bunlar hep rakibi pofpoflama havalara sokma sözleri. Ve tüm rakip teknik direktörleri bizim Takımlar icin aynı şeyi söylüyor. Peki sonuç ne oluyor. Kendi sahamızda bile 4 yiyoruz. Fatih Terim sevilsede sevilmesede futbol siyaseti yapmis. Tebrikler. İnşaallah sahada da siyaseti tutar ve Galatasaray kazanır
    Cevapla
  • Haydar 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terim son üç senedir maçtan önce bunları der ve dört yeriz. Bizimki siyaset yapmıyor, mağlubiyete kılıf hazırlıyor. Ah bir kafanız bassa :)
    Cevapla
  • Refik 2 yıl önce Şikayet Et
    Terim’in sistemi yok diye eleştirenler sorun sizde adamın sistemi bu Mehmet Demirkol tanımıyla Kaos futbolu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle