Abdürrahim Albayrak, Falcao gerçeklerini açıkladı!

Galatasaray'ın eski yöneticilerden Abdurrahim Albayrak, Radamel Falcao transferinde yaşanan gelişmeleri ve ödenen rakamı açıkladı.

Abdürrahim Albayrak, Falcao gerçeklerini açıkladı!
Abdürrahim Albayrak, Falcao gerçeklerini açıkladı!
GİRİŞ 16.10.2021 17:35 GÜNCELLEME 16.10.2021 17:35
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübü, başkan Burak Elmas döneminde ilk olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. 2 gün sürecek toplantının ilk gününde Mustafa Cengiz yönetiminin döneminde gerçekleştirilen faaliyetler anlatıldı.

Cengiz döneminde Galatasaray'ın 2. Başkanı görevini üstlenen Abdürrahim Albayrak, Falcao transferine dair açıklamalarda bulundu.

"Galatasaray'a zarar veriyoruz!" sözleriyle konuşmasına başlayan Albayrak, "Bankalar yarın bize zorluk çıkartacak. Birçok kurumdan bize incelemeler gelecek. Şahsıma bir şey işlemişsem gençliğim haram olsun bana, yarını göremeyeyim! Bundan sonra yönetim, başkan ayrımı yapmadan ölüme gidecek kadar Galatasaraylıyım!" şeklinde konuştu.

"TARAFTAR İSTEDİ, BAŞKAN ALDI"

Abdürrahim Albayrak, 2018-19 sezonunda Monaco'dan bedelsiz olarak Galatasaray'a katılan ancak performansı ve maliyetiyle eleştirilerin odağında olan Falcao transferine açıklık getirdi.

Abdürrahim Albayrak'tan Falcao açıklaması:

"Falcao gelince bütün Türkiye ayağa kalktı, başkan 'Taraftar istiyor ben alacağım' dedi. Talihsiz bir Falcao fotoğrafı ortaya çıktı. Ben bir gazeteciye falan vermedim çok yakın bir arkadaşıma verdim o fotoğrafı. Bunun için özür dilerim. Falcao için bir bonservis bedeli istediler. Falcao '5-6 milyon euro bedelle bir yere gitmem, ben Falcao'yum' dedi. Babel'i sezon ortasında alırken 2,5 milyon euro imza parası verdik mi, Babel'e de buna yakın bir ücret ödedik mi, ödedik. Falcao'ya imza parası içinde yıllık 5 milyon euro verdik. Arkadaşlar bu transfer tutmadı. Dünya çapında bir santrfor alıyorsunuz, tutmuyor. Buna benim kadar kimse üzülmez. Uymadı Falcao. Başkan, tamamen taraftarın isteklerine arzularına dayanarak aldı. Falcao'ya 2 yılda 10 milyon euro ödedik. Maç başları da vardı. Bu aldığı paralardan da 500 bin euro indirim yaptı, kovid döneminde almadı."

YORUMLAR 23
  • nuri 2 yıl önce Şikayet Et
    taraftar istedi diye alınırmı, sen niye yöneticisin ,kulübün menfaatini düşüneceksin geleceğini durmunu herşeyini , ben isterim başka taraftarlara gösteriş olsun diye isterim , hamasetle bu işler olmaz .böyle büyük paralara
    Cevapla
  • Jzmzznnzzn 2 yıl önce Şikayet Et
    Aferin boyle devam:))
    Cevapla
  • sabri 2 yıl önce Şikayet Et
    yani 100 trilyon...
    Cevapla
  • Avrupanın fethi 2 yıl önce Şikayet Et
    Abi geçmişi boş verin artık genç Messi ve Ronaldolar doğuyor galatasarayda siz buna sevinin bekle Avrupa aslan geliyor nasıl olsa "finallere zaferleri, sahada yen matinleri, Avrupanın fethini senden öğrendik aslanım artık kükreme zamanı
    Cevapla
  • Dadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı, sonuçta taraftar istedi yönetimde drogbada sneijderde olduğu gibi aldı. İyi olunca çilek kötü olunca kelek. Gs taraftarının tepki göstermesi yersiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle