Cicaldau'dan '10 numara' açıklaması!

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Alexandru Cicaldau, sarı kırmızılılarda şimdiye kadar yaşadıklarını anlattı.

Cicaldau'dan '10 numara' açıklaması!
Cicaldau'dan '10 numara' açıklaması!
GİRİŞ 14.10.2021 15:12 GÜNCELLEME 14.10.2021 15:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Rumen basınından Playsport'a açıklamalarda bulunan Cicaldau, Galatasaray'da hayallerini yaşadığını söylerken, "Galatasaray taraftarlarını önceden biliyordum ve videolarını gelmeden önce izlemiştim. Ancak burada yaşadıklarım hayallerimin de ötesinde. Buradaki tutkuyu başka bir yerde bulmak çok zor. Galatasaray'da rüyamı yaşıyorum çünkü her şey harika; taraftarlar, antrenmanlar, tesisler, soyunma odasındaki atmosfer, yemek ve yaşadığım yer. Taraftarlar, Galatasaray'a dair her şeyi çok seviyor. Eğer takım oyuncuysan hemen seviliyorsun. İnsanlar beni sokakta görüp fotoğraf çektirmek istiyor. Maske taksam bile beni tanıyorlar." ifadelerini kullandı.

"Taraftarlar, Galatasaray'a dair her şeyi çok seviyor"

Galatasaray taraftarının kendisine gösterdiği sevgiden minnettar olduğunu dile getiren Rumen oyuncu, "Taraftarlar, Galatasaray'a dair her şeyi çok seviyor. Eğer takım oyuncuysan hemen seviliyorsun. İnsanlar beni sokakta görüp fotoğraf çektirmek istiyor. Maske taksam bile beni tanıyorlar. Taraftarlar beni Cicaldau olarak çağırıyor ancak ismimi doğru telaffuz etmeleri çok zor. Takım arkadaşlarım ise bana Alex olarak sesleniyor" şeklinde konuştu.

"Morutan'ın gelişi ikimize de yaradı"

Takım arkadaşları tarafından çok sıcak bir şekilde karşılandığını söyleyen Cicaldau, hemşehrisi Olimpiu Morutan'ın Galatasaray'a gelişine sevindiğini dile getirdi:

"Galatasaray'da tecrübeli oyuncuların bana karşı sıcaklığı beni çok etkiledi. Arda Turan, Muslera, Feghouli ve Babel gibi hep hayran olduğum oyuncular bunlar. Onlardan sürekli bir şey öğrenmeye çalışıyorum."

"Morutan'ın gelmesi ikimize de yaradı. Birbirimizi genç yaşlarımızdan beri tanıyoruz. Tabii ki şu an daha yakınız. Yakın yerlerde oturuyoruz ve sık sık birlikte yemeğe gidiyoruz. Avrupa Ligi'nde Marsilya'ya karşı oynadığımız maç durunca, yanına gidip ikimizin de daha önce hiç yaşamadığı şeyler yaşadığımızı söyledim. Tribünlerde çok fazla Türk taraftar vardı."

"33 numarayı ben istedim"

Galatasaray'da 10 numaralı formayı reddettiği haberlerini yalanlayan Cicaldau, "Romanya'da bu tür haberler çıktı. Böyle bir şey yok. 33 numarayı ben istedim. Beni tanıyanlar çok çalışkan biri olduğumu ve bu tür konulara kafamı takmadığımı bilir. Sahada her şeyimi veriyorum" dedi.

YORUMLAR 1
  • adem 2 yıl önce Şikayet Et
    boş transfer....
    Cevapla