Ve görüşmeler başladı! Marcao koptu gidiyor

Brezilya ekiplerinden Palmeiras Kulübü'nün yöneticileri Galatasaray'ın stoperi Marcao'nun temsilcileriyle bir araya geldi.

Ve görüşmeler başladı! Marcao koptu gidiyor
Ve görüşmeler başladı! Marcao koptu gidiyor
GİRİŞ 13.10.2021 09:44 GÜNCELLEME 13.10.2021 09:45
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Brezilyalı savunmacısı Marcao'ya yapılacak teklifin detayları belli oldu. Sambacı'yı Ocak ayında mutlaka renklerine bağlamak isteyen Palmeiras Kulübü, Marcao'nun temsilcileriyle bir araya geldi.

Buluşma, Brezilya'nın Madalena bölgesindeki Rua Mourato Coelho isimli mekanda gerçekleşti. Tarafların burada yıllık ücret ve detaylar konusunda prensip anlaşmasına vararak el sıkıştığı öğrenildi.

Marcao'yu ikna eden Palmeiras cephesi, şimdi de bonservis için Galatasaray Yönetimi'ne teklifte bulunacak. Son buluşmada 10 milyon Euro‘luk teklif üzerinde mutabakat sağlandığı öğrenildi.

Eğer Sarı-Kırmızılılar bu teklifi olumlu karşılamazsa, para artı takas formülünün devreye sokulacağı, bu doğrultuda birkaç ismin şimdiden belirlendiği de gelen haberler arasında.

Ülkesine dönmeyi çok istiyor

Takım arkadaşı Kerem'e saha içinde yaptığı saldırı sebebiyle TFF'den 8 maç men, Galatasaray'dan da 150 bin Euro para cezası alan Marcao, iki tarafa da bedel ödemesi sebebiyle büyük hayal kırıklığı yaşamıştı. Sonraki süreçte özür dileyen ve affedilen, Avrupa Ligi'nde çok iyi bir performans sergileyen, ligde de cezasının bitmesini bekleyen Marcao'nun, ülkesine dönmeyi çok istediği ifade ediliyor.

Transferin bundan sonraki sürecine Galatasaray Yönetimi ve teknik heyet karar verecek. Sarı-Kırmızılılar'ın, 15 milyon Euro altındaki bir rakama çok sıcak bakmadığı öğrenildi. (Fanatik)

YORUMLAR 15
  • Abdulkadir i 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu haberi yapan vatandaş ; Brezilyalı herhangi bir klubün 10M Dolar verdiğini görmüş mü? onu da geçtim. MARCAO nun Şuan aldığı maaşı klüpte alan başka futbolcusu varmiymiş ???
    Cevapla
  • osman 2 yıl önce Şikayet Et
    brezilyada 10000 tane marcao var. para vermezler.
    Cevapla
  • Gözü.kara 2 yıl önce Şikayet Et
    Giderken hirpalayin unutamasin Ne kadar korkak türk varsa gs da sokak cetesiyiz diye gecinenler sus pusss olmuş haaaaa haaaayyy
    Cevapla
  • Zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Sanki bozuk para. Biri 15 m euro istiyor öbürü 10 m euro diyor. Arada 5 m euro fark var.
    Cevapla
  • Futbolsever 2 yıl önce Şikayet Et
    Durduğu hata
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam giderse Galatasaray bu sene hiç bir şey beklemesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle