Galatasaray'da Luyindama bilmecesi yaşanıyor

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Marcao ile beraber Luyindama'nın da sözleşmesinin uzatılmasını istedi. Marcao ile el sıkışılırken Kongolu stoperle yapılan görüşmeler olumsuz sonuçlandı.

Galatasaray'da Luyindama bilmecesi yaşanıyor
Galatasaray'da Luyindama bilmecesi yaşanıyor
GİRİŞ 10.10.2021 19:58 GÜNCELLEME 10.10.2021 19:58
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın sözleşmesini uzatmak istediği Luyindama ile görüşmeler olumsuz sonuçlandı.

8 milyon euroya alınan ve sezon sonunda anlaşması bitecek olan Luyindama el sıkışılamazsa bedavaya ayrılacak. Tecrübeli stoperle devre arasında yeniden görüşülecek.

SAVUNMANIN VAZGEÇİLMEZİ 

Galatasaray'da 2021-2022 sezonu transfer ve tescil dönemi oldukça hareketli geçmesine rağmen Luyindama formayı bırakmadı. Alpaslan Öztürk ve Victor Nelsson'un transfer edildiği bölgede forma giyen tecrübeli oyuncu, bu sezon 14 resmi karşılaşmada süre aldı. 27 yaşındaki savunmacı bu süreçte rakip fileleri 1 kez havalandırma başarısı gösterdi.

BONSERVİSİNE 8 MİLYON AVRO ÖDENDİ!

Futbola ülkesinde başlayan tecrübeli oyuncu Motema Pembe, Sanga Balende ve Standard Liege formaları giydi. Galatasaray, Belçika ekibinden transfer ettiği tecrübeli savunmacının bonservisine 8 milyon euro ödedi.

3 KUPA KAZANDI 

Tecrübeli stoper Luyindama Galatasaray formasıyla 3 kupa sevinci yaşadı. Kongolu savunmacı, sarı-kırmızılı formayla Türkiye Kupası, TFF Süper Kupa ve Süper Lig şampiyonluğu kazandı.

YORUMLAR 12
  • cimbomun yanlışı 2 yıl önce Şikayet Et
    galatasarayın ne yapmaya çalıştığını anlamadım. luyindama büyük takımlara karşı oynadı ve şahane oynadı. hiç de sırıtmadı. kalitesi tartışılmaz. marcaoyu satacakmış gs. marcaoyu satınca yerine aldığın adam tutmadı diyelim. ne olacak o zaman. defans elek gibi olacak. luyindamayla uğraşacağınıza kaliteli bir sağbek, kaliteli bir sol bek, kaliteli bir yedek kaleci, kaliteli bir on numara alın tamam.
    Cevapla
  • şahane topçu 2 yıl önce Şikayet Et
    luyindama ile real madrid, bayern münih defansı gibi olur. yönetici olsam hayatta kaçırmam. en garanti defans oyuncusu diyebilirim. galatasaray takımı gençleştiriyor. taş gibi defans oyuncusu. luyindama çok hızlı ve seri, hantal bir iri yarı değil. defansda hava topu geçirttirmez + ileri çıktığında güzel goller atıyor. defansına kimse laf edemez. şahane topçu. bir de küsen, alınan bir oyuncu değil. sıkıntıyla karşılaştığında daha da hırslanıyor, daha da iyi oynuyor. mücadeleden yılan biri değil. luyindamayı alan takımın defansı derhal bir iki tık üste atlar. birde düzgün bir adam. takımı için her şeyini veriyor. formayı sırılsıklam ıslatıyor. sorunlu bir oyuncu değil. melaike gibi adam.
    Cevapla
  • İbrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın gitsin bu kazmadan hiç bir şey cikmaz
    Cevapla
  • Harbici 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sezon bizi şampiyonluktan eden tek adam budur tek başına yaptığı bireysel hatalarla 10 puan kaybettirmiş ,geçen sezonun şampiyonu averajla oldu hatırlatırım bu adam defans yapan takımlar için vazgeçilmez bir oyuncu havadan yerden ikili mücadele kaybetmez ancak defanstan diripling yaparak çıkan bir avarelin birisi büyük takım topçusu deyil
    Cevapla
  • Esedullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Ha bide beğemniyooooor. By bomba yedirdiği hatalı goller yetmemiş bizimkiler de sözleşme uzatmak istemiş beyefendi de kabul etmemiş. O zaman defol git zaten bi halta yaradığın yok.
    Cevapla
  • Savaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Begendiginden teklif etmiyor bedavaya gitmemesi için sözleşme teklif ediyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle