Marcao aşkı! "Onu alırsak şampiyon oluruz"

Stoperlerinden memnun olmayan Palmeiras'ın hocası Ferreira, "Marcao'yu alırsak şampiyon oluruz" diyerek yönetime talepte bulundu.

Marcao aşkı! "Onu alırsak şampiyon oluruz"
Marcao aşkı! "Onu alırsak şampiyon oluruz"
GİRİŞ 10.10.2021 10:27 GÜNCELLEME 10.10.2021 11:52
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ocak ayında Galatasaray yönetimini meşgul edecek gündem maddelerinden biri de Marcao'nun transferi olacak gibi görünüyor. Özellikle Brezilya'da, 25 yaşındaki savunmacıya karşı ciddi bir ilgi olduğu öğrenildi. Mevcut stoperlerinden memnun olmayan ve zirve yarışında geride kalan Palmeiras'ta, teknik direktör Abel Ferreira'nın yönetimine, "Marcao'yu alırsak şampiyon oluruz" diyerek talepte bulunduğu bildirildi. Genç oyuncu için bir başka Brezilya ekibi Flamengo da devreye girmiş durumda.

Her türlü fedakârlığa hazır

Ancak Palmeiras'ın bu transferde her türlü fedakârlığa hazır olduğu ifade ediliyor. Brezilya kulübü, sambacıya yüksek maaş önerirken, Galatasaray'a da iyi bir teklif yapacak. Ayrıca Marcao'nun sarı-Kırmızılı kulüpte yaşadığı sancılı sürecin de farkında oldukları belirtiliyor.

Ülkesine dönme isteği var

Palmeiras cephesi, şu ana kadar Galatasaray'a resmi teklif sunmadı. Ancak kulübün, oyuncuyla menajerler vasıtasıyla görüştüğü ve ülkesine dönmek istediği yönünde izlenim edindiği öğrenildi. sarı- Kırmızılılar da sezon başında takım arkadaşı Kerem'e yaptığı saldırının ardından Marcao'nun transferine izin vermiş, ancak Avrupa kulüpleriyle yapılan görüşmelerden sonuç alınamamıştı.

Performansı kafa karıştırdı

Brezilyalı oyuncunun cezalı olduğu dönemde özellikle sol stoper bölgesinde ciddi sıkıntılar yaşayan Galatasaray'ın, 15 milyon Euro ve üzerinde gelecek bir teklife sıcak yaklaşacağı vurgulandı. Ancak Marcao'nun Avrupa Ligi'ndeki Lazio ve Marsilya karşılaşmalarında, Nelsson'la birlikte gösterdiği üstün performans da kulüpte kafaları karıştırmış durumda. (Fanatik)

YORUMLAR 8
  • ihtiyar 2 yıl önce Şikayet Et
    Sezon sonuna kadar ne kadar parlatılırsa o kadar iyi ama yine de satılması en doğrusu, elde tutulursa performansı belli hep bir karın ağrısı olabilecek potansiyeli var.
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    15e satılırsa yerine kim alınsın? Onun gibi birini bir daha çok zor buluruz o yüzden hiç satılmasın hiç gerek yok
    Cevapla
  • Ismail 2 yıl önce Şikayet Et
    Niye satıyoruz ya en az 50 milyon$
    Cevapla
  • İsyankar 2 yıl önce Şikayet Et
    Böyle süper bir stopere 15 istemek futboldan anlamamak demektir. Dünyada futbolcu bonservisleri pahalandı bi biz satamıyoruz nedense. Bu adam Portoda olsaydı en az 35-40a satardı.. bizim yönetim marcaoyu 15e satıp diagne gibi birini 13e alır elimizde patlar o yüzden hiç gerek yok 25 bile verseler satılmasın
    Cevapla
  • ismail 2 yıl önce Şikayet Et
    Marcao takımın bel kemiği O giderse takım diye bir şey kalmaz
    Cevapla
  • Sus 2 yıl önce Şikayet Et
    En iyisini bulmuşunuz satalım diyonuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle